Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az utolsó percekben veszítette el vecsési mérkőzését a gyulai kézilabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. április 15. 10:09
Az utolsó percekben veszítette el vecsési mérkőzését a gyulai kézilabdacsapat
Vecsés SE–CZ-Gyulasport NKft. 32-31 (16-14) 

Az NB II.-es kézilabda-bajnokság felsőházi rájátszásának második fordulójában a CZ-Gyulasport NKft. csapata a Vecsés SE együtteséhez utazott április 13-án. Zöldi-Tóth Katalin kerete az utolsó öt percben vesztette el a mérkőzést. 

Képünk egy korábbi mérkőzésen készült 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Gyulasport NKft.: Mike M., Farkasinszki D. 2. Lukács N.2, Ilyés L. 3, Gelegonya A. 3, Kovács Sz. 5(2), Szabó K. 4. Csere: Zsiga Zs., Hegedűs A. 2, Szögi T. 3, Nagy P. 4, Kertes S. 1 és Kiss V. 2. Vezetőedző: Zöldi-Tóth Katalin. 

A fürdővárosi gárda az első fordulóban oda-vissza megverte inárcsi ellenfelét, így magabiztosan utazhatott az Algyőn vereséget szenvedett vecsési rivális otthonába. 

A gyulai együttes jól kezdte a találkozót, Kovács Szófia, Lukács Nóra és Ilyés Lilla vezetésével már az ötödik percben 2-4-es vezetést harcolt ki magának. A kapkodó, kőkemény mérkőzést a folytatásban is a gyulai gárda irányította, amely a 21. percig őrizte négygólos előnyét. Az utolsó kilenc percben azonban megtorpant a csapat játéka, a hazai keret pedig hat találatot szerezve kétgólos előnnyel mehetett pihenőre. 

A fordulás után ismét a gyulai csapat irányította a játékot, előbb kiegyenlített, majd az 52. percig előnyben kézilabdázott. A végjátékban azonban ismét megtorpantak a fürdővárosiak, a hazai gárda pedig ledolgozta háromgólos hátrányát. A vecsési együttes az utolsó pillanatban megkapta az esélyt, hogy megnyerje a találkozót, az értékesített büntetővel egygólos győzelemmel zárta a fordulót. 

A mérkőzés alakulása: 10. perc: 4-6, 20. perc: 9-12, 25. perc: 12-14, 30. perc: 16-14, 40. perc: 21-22, 45. perc: 25-25, 55. perc: 30-30, 60. perc: 31-31, 60. perc: 32-31. 

– Sajnos a mérkőzés elején ismét kicsit zavaros volt minden. Viszont a második félidő elején szépen megfordítottuk a mérkőzést, de a buta technikai hibák, és a nem megfelelő koncentráció újra ránk hozta az ellenfelet, a hazai pályán pedig ez nekik kedvezett. Sok olyan ítélet volt, amivel nem tudok egyetérteni, és szomorú, hogy ezzel kell foglalkozni. A játékosokra egy szavam sem lehet, ez volt a 17. mérkőzésünk, a mai meccsel együtt négy pontot veszítettünk, büszke vagyok rájuk! – értékelt Zöldi-Tóth Katalin

A CZ-Gyulasport NKft. csapata a felsőházi tabella második helyéről várhatja a folytatást, a következő fordulóban a Kecskeméti NKSE otthonában lép pályára.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)