Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Döntetlent játszott az éllovas ellen a gyulai tekecsapat az NB I.-es bajnokságban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. április 09. 11:00
Döntetlent játszott az éllovas ellen a gyulai tekecsapat az NB I.-es bajnokságban
Gyulai SE-Dig Build–Salgóbátony TK 4-4

Az NB I.-es tekebajnokság 20. fordulójában a Gyulai SE Dig Build felnőtt- és ifjúsági együttese a Salgóbátony TK csapatait látta vendégül április 6-án. Az ificsapat vereséget szenvedett, a felnőtt együttes azonban a plusz pontoknak köszönhetően döntetlenre mentette a fordulót.

A gyulai együttes felnőtt kerete az előző fordulóban hazai pályán veszített fővárosi ellenfele ellen, így a tabella negyedik helyéről várhatta az éllovas elleni találkozót.

A listavezető csapat kezdte jobban a találkozót, az első párost meg is nyerte. A második kettős meccsét már Schriffert Dominik nyerte, ám a vendégcsapat három újabb győzelemmel folytatta a fordulót. A találkozót Schriffert Roland sikere zárta. A fürdővárosi keret a több ütött fáért járó pontokat is begyűjtötte, így döntetlenre hozta a listavezető elleni derbit.

A Gyulai SE-Dig Build felnőttcsapata továbbra is a mezőny negyedik helyén áll, a következő fordulóban pedig a Kazincbarcikai Vegyész Teke SE otthonában léphet feljebb a tabellán.

A gyulai egyesület ifjúsági csapata 4-0-ás vereséggel zárta az etapot, így a tabella nyolcadik helyéről utazhat a kazincbarcikai fordulóra.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)