Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Huszonöt perc alatt eldöntötte a szomszédvári derbit a gyulai focicsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. április 08. 13:00
Huszonöt perc alatt eldöntötte a szomszédvári derbit a gyulai focicsapat
Gyulai Termál FC–Jamina FC 6-0 (3-0) 

A Vármegyei I.-es labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában a Gyulai Termál FC csapata a Jamina FC együttesét látta vendégül április 6-án. A hétközi kupafordulóból érkező hazai gárda magabiztosan győzte le szomszédvári riválisát. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Gyulai Termál FC: Szabó M., Dajcs, Borbély (Zsilák), Kukla, Tanner, Szabó P. (Nagy S.), Babinyecz, Bojtos (Repisky), Katona (Kiss), Trescsula, Varga T. (Horváth). Csere: Csonka. Vezetőedző: Brlázs Gábor. 

A fürdővárosi keret az előző fordulóban négygólos győzelmet aratott a szeghalmi arénában, majd óriási csatát vívva jutott be a vármegyei kupa döntőjébe.

A két ellenfél eddigi találkozóin kilenc találatnak örülhettek a gyulai szurkolók, ami előre vetítette, hogy a soros meccs is gólgazdag lesz. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A hazai együttes nem vette félválról a bajnoki fordulót, Varga már a második percben megszerezte csapata vezető találatát. A gyulai gárda teljesen átvette a játék irányítását, sorra dolgozta ki a lehetőségeket. Az éllovas alig engedte át a felezőn riválisát, Tanner duplájával pedig már a 25. percben háromgólos előnyre tett szert. 

A fordulás után sem változott túl sokat a játék képe, a hazai keret tetszetős játékkal építette támadásait, de riválisa is több alkalommal jutott el a gyulai kapu elé. Bojtos a 64. percben növelte a gyulai előnyt, Tanner pedig megszerezte harmadik talatát. A találkozó utolsó perceiben a fiatal, helyi nevelésű Zsilák is gólt szerzett, így a fürdővárosi gárda magabiztosan nyert. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A Gyulai Termál FC csapata megszerezte idei 19. győzelmét, ezzel 16 pontosra hizlalta előnyét a tabella élén. A fürdővárosi gárda a következő fordulóban a Békéscsaba 1912 Előre II. otthonában folytathatja sorozatát.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)