Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Dobogós helyre lépett a Gyulai Amazonok U16-os csapata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. április 05. 16:00
Dobogós helyre lépett a Gyulai Amazonok U16-os csapata
Gyulai Amazonok–Tiszakécske VSE 4-1 (2-0) 

Az U16-os labdarúgó-bajnokság soros fordulójában a Gyulai Amazonok együttese a Tiszekécske VSE csapatát fogadta április 2-án. A fürdővárosi gárda harmadik tavaszi győzelmével fellépett a tabella harmadik helyére. 

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Zalai Bíborka, Freiberger Stella, Puskás Adél, Kőszegi Kamilla, Krisán Jázmin, Kis Barbara (Rung Zselyke), Halász Alexa, Sebestény Renáta, Szelei Csenge, Deák Sára, Szűcs Boglárka. Edző: Krisán József. 

A gyulai együttes az előző fordulóban a fővárosból hozta el a győzelemért járó pontokat. 

A gárda a mostani etapban hamar magához ragadta a kezdeményezést, és bár a játék kapkodó volt, sok helyzetet dolgozott ki. A gólcsendet Freiberger Stella törte meg, aki a mérkőzés 27. percében értékesítette a jogosan megítélt büntetőt, majd négy perccel később távolról, átlövésből is eredményes volt. 

A második játékrészben is megmaradt a fürdővárosi csapat fölénye, azonban gólt csak az 56. percben sikerült szereznie Freiberger Stella révén. A vendégcsapat egy kontra után szépíteni tudott, de nem maradt el a válasz: Kőszegi Kamilla a mérkőzés végén a léc alá vágta a labdát, beállítva a 4-1-es végeredményt.  

– A helyzeteink megint megvoltak a nagyobb arányú győzelemhez, de a gólokkal még mindig hadilábon állunk. A csapat jól dolgozott a pályán, egy igazán kellemetlen ellenfél ellen. Stellának gratulálok a mesterhármasához! Büszke vagyok a lányokra, nem tudom mi fog még sújtani minket idén, de a csapat küzd, harcol és együtt megy előre – értékelt Krisán József utánpótlásedző.

A Gyulai Amazonok U16-os csapata egy mérkőzéssel többet játszva megelőzte riválisát, és fellépett a tabella harmadik helyére. A korosztályos együttes a következő fordulóban az éllovas Astra HFC-Üllő otthonában lép pályára. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)