Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Vereséggel folytatták a fürdővárosi tekecsapatok a bajnokságot

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. április 03. 12:57
Vereséggel folytatták a fürdővárosi tekecsapatok a bajnokságot
Gyulai SE-Dig Build–Dynamo Sport Club 3-5 (3013-3043)

Az NB I.-es tekebajnokság 19. fordulójában a Gyulai SE Dig Build felnőtt- és ifjúsági együttese a Dynamo Sport Club csapatait látta vendégül március 23-án. Mindkét fürdővárosi gárda pontot veszített. 

A fürdővárosi felnőttkeret az előző fordulóban 2-6-ra győzött az MVM Gáz SE együttese ellen, így a tabella negyedik helyéről várhatta a soros találkozót. 

A hazai együttes számára nem kezdődött jól a forduló, az első párosításnál pontot veszített, de Nyári Krisztofer révén kiegyenlítette a találkozót. A fővárosi keret ezután két győzelemmel átvette a vezetést, majd a gyulai gárda Makra Györgynek és Schriffert Rolandnak köszönhetően döntetlenre hozta a mérkőzést. A több ütött fáért járó pontokkal a budapesti klub végül magával vitte a a győzelemért járó pontokat. 

A Gyulai SE-Dig Build NB I.-es alakulata továbbra is a tabella negyedik helyéről várhatja a folytatást, két pont távolságra a harmadik helyen álló csapattól. A fürdővárosi keret a következő fordulóban az éllovas Salgóbátony TK együttesét látja vendégül. 

A gyulai egyesület ifjúsági csapata 0-2-re elveszítette párharcát, a budapesti klub a több ütött fáért járó pontokat is megkaparintva nyerte meg a fordulót. 

A Gyulai SE-Dig Build ifjúsági tekecsapata a mezőny nyolcadik helyéről várhatja a bajnoki pontvadászat folytatását.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)