Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Elismerték a Kövizig munkatársait

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2024. április 02. 12:30
Elismerték a Kövizig munkatársait
Domonkos Szabolcs és Kocsor István Miniszteri Elismerő Oklevelet vehettek át

domonkos szabolcs és kocsor istván

Fotó: Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóség

A Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság két munkatársa, Domonkos Szabolcs és Kocsor István is Miniszteri Elismerő Oklevelet vehetett át a víz világnapja alkalmából – közölték a Kövizig honlapján.

Domonkos Szabolcs a Kövizig vízgazdálkodási osztályánál kezdett dolgozni ügyintézőként, majd a vízvédelmi és vízgyűjtő-gazdálkodási osztályon felszíni vízkészlet-gazdálkodási ügyintézőként látta el feladatait, amelynek során vagyonkezelői hozzájárulások szakmai véleményezését és az igazgatóság vagyonkezelésében lévő holtágakon telepített víziállások felmérését, nyilvántartását végezte. Rátermettsége, szakmai felkészültsége eredményeként 2019-től a vízvédelmi és vízgyűjtő-gazdálkodási osztály szakágazati vezetői feladatainak ellátására kapott kinevezést. Munkája során számos, köztük kiemelt feladat megvalósításában, koordinálásában vállalt szerepet.

Kocsor István az árvízvédelmi és folyószabályozási osztályánál kezdte meg a munkát árvízvédelmi ügyintézőként, majd geodétaként, jelenleg pedig kiemelt műszaki referensként látja el feladatait. Ennek során az igazgatóság feladatkörében felmerülő geodéziai méréseket, térképészeti és térinformatikai feldolgozások készítését, a számítógépes térinformatikai alkalmazások kezelésével és működtetésével kapcsolatos feladatokat végezi. Munkájának eredménye egyaránt megjelenik az elmúlt évek valamennyi ár- és belvizes projektjében, a nagyvízi mederkezelési tervekben, és egyéb geodéziai tervdokumentációkban, az ingatlanokkal kapcsolatos telekalakítási és művelési ág változással kapcsolatos műszaki dokumentációkban, a tájékoztatási szakterület híranyagaiban és a vízrajzi tevékenységekben.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)