Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Éjszaka egyre nagyobb területen beborul az ég, kedd reggeltől viszont elkezd szakadozni a felhőzet

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2024. április 01. 17:41
Éjszaka egyre nagyobb területen beborul az ég, kedd reggeltől viszont elkezd szakadozni a felhőzet
A HungaroMet Nonprofit Zrt. jelenti

Estig továbbra is változó vastagságú fátyolfelhőzet és a sivatagi por szűri a napsütést, időszakosan akár borult eget is okozva. Ezt követően viszont nyugat felől egy markáns hidegfront érkezik, melynek hatására éjszaka egyre nagyobb területen beborul az ég. Kedd reggeltől viszont a front mögött délnyugat felől elkezd szakadozni, gomolyosodni a felhőzet, egyre nagyobb többfelé kisüt a nap, csupán északkeleten maradhatnak estig borult körzetek.

Hétfő estétől nyugat felől egyre többfelé lehet számítani esőre, záporra. Kedd reggel, délelőtt a tartós csapadéktevékenység az északkeleti országrészre szorul, viszont kedd délután, este főleg az ország délnyugati felén többfelé alakulhatnak ki záporok, zivatarok.

Kedden napközben is sokfelé lesz erős, viharos a nyugati szél, majd este mérséklődik a légmozgás. Zivatarok környezetében is lehet számítani viharos lökésekre.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 14 fok között várható, keleten lesz legenyhébb a hajnal. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden többnyire 14 és 19 fok között alakul, északkeleten ennél pár fokkal hűvösebb is lehet.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)