Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ismét győzött az éllovas gyulai futballcsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. március 25. 11:40
Ismét győzött az éllovas gyulai futballcsapat
Gyulai Termál FC–Mezőhegyesi SE 4-2 (2-1)

A vármegye I.-es labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában a Gyulai Termál FC csapata a Mezőhegyesi SE együttesét látta vendégül március 23-án. A fürdővárosi gárda 4-2 arányban legyőzte ellenfelét. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Gyulai Termál FC: Csonka, Nagy S., Dajcs, Szabó, Borbély, Tanner (Horváth), Szabó P. (Trescsula), Zabari (Zsilák), Babinyecz (Kukla), Katona (Bojtos), Varga T. Csere: Szabó M., Kiss. Vezetőedző: Brlázs Gábor. 

Az éllovas gyulai együttes az előző fordulóban hátrányból fordítva gyűjtötte be tizenhatodik győzelmét orosházi riválisa ellen. Ellenfele, a mezőhegyesi keret a tabella negyedik helyéről érkezett a fürdővárosi arénába. 

A mérkőzés előtt ünnepélyes keretek között adták át az Id. Christián László Városi Sporttelep felújított centerpályáját.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Mindkét együttes jó tempóban vetette bele magát a küzdelembe. Az első gólt a hatékonyabban játszó hazai gárda szerezte, Szabó Viktor a 13. percben talált be a mezőhegyesi kapuba. A vendégcsapatot azonban nem fogta meg a korán érkező gól, továbbra is állta a sarat ellenfelével szemben. 

A 20. percben Dajcs növelte a gyulai keret előnyét, ám pár perccel később Isaszegi szépített az eredményen (2-1). 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A fordulás után is jó iramú maradt a mérkőzés. A kezdő sípszó után hamar érkezett a gyulai keret harmadik találata, melyet Tanner szerzett.

A játékos labdája a 68. percben is utat talált a vendégcsapat kapujába, amit Isaszegi korrigált a találkozó 81. percben (4-2). 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A Gyulai Termál FC csapata folytatja menetelését a bajnoki cím felé, a következő fordulóban a Szeghalmi FC ellen lép pályára.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)