Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Győzelemmel kezdték a bajnokságot az NB II.-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. március 21. 10:00
Győzelemmel kezdték a bajnokságot az NB II.-es Amazonok
Gyulai Amazonok–Arany Bácska Egyesület 2-1 (2-0)

Az NB II.-es labdarúgó-bajnokság Keleti csoportjának első tavaszi fordulójában a Gyulai Amazonok csapata az Arany Bácska Egyesület együttesét látta vendégül március 17-én. A fürdővárosi gárda sikerrel vette a nyitófordulót.

Gyulai Amazonok: Kovács Viktória, Kurta Alma, Szappanos Katalin, Lovas Laura, Kajári Gabriella, Molnár Ágnes (Szűcs Beatrix), Nagy Katalin, Czirók Gréta (Kurai Nikolett), Mezei Virág, Komlósi Anna (Pintye Vivien), Bordás Renáta (Danics Boglárka). Vezetőedző: Molnár Zoltánné.

A fürdővárosi gárda győzelemmel zárta a pontvadászat őszi szezonját, így a tabella hatodik helyéről várhatta a tavaszi folytatást. A hazai együttes jól is kezdte az idénynyitó bajnokit, Pintye Vivien már a 22. percben megszerezte csapata vezető gólját.

Pár perccel később Nagy Katalin növelte a házigazda előnyét, amikor hatalmas szabadrúgásgóllal talált a jánoshalmi kapuba.

A gyulai keret a második játékrészben le is zárhatták volna a párharcot, hiszen több ziccert is kidolgoztak, de a kapu előtt már pontatlanok voltak. A vendég együttes a 68. percben megszerezte szépítő találatát, amely után nagy erőket mozgósított a pontszerzés reményében.

A Kovács Viktória kapusteljesítményével megerősített védelem jól állta a sarat, így a megérdemelten gyűjtötte be a győzelemért járó pontokat.

– Idény eleji játékot mutattunk, sajnos magunknak tettük nehézzé a mérkőzést. Újabb sérült játékosunk van, nem tudom, mi ér még bennünket idén. Próbálunk a következő hétvégén játékban javítani és három pontot szerezni. Kiemelném, Kajári Gabriella mellett, Mezei Virág védekező játékát, valamint Kovács Viktória kapuban nyújtott teljesítményét. Tudunk mi ennél többet is, azon leszünk, hogy kihozzuk a csapatból a maximumot – értékelt Molnár Zoltánné vezetőedző.

A Gyulai Amazonok NB II.-es labdarúgócsapata az SKSE Woman otthonában lép pályára.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)