Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A fővárosból hozta el a győzelmet az NB I.-es tekecsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. március 19. 14:00
A fővárosból hozta el a győzelmet az NB I.-es tekecsapat
MVM Gáz SE–Gyulai SE Dig Build 2-6

Az NB I.-es tekebajnokság 18. fordulójában a Gyulai SE Dig Build felnőtt- és ifjúsági együttese az MVM Gáz SE otthonában lépett a bábuk elé március 16-án. A fürdővárosi egyesület felnőtt gárdája sikerrel vette a találkozót, így továbbra is ott lohol dobogós riválisa nyomában.

A fürdővárosi keret az előző fordulóban 4-4-es döntetlent gurított a BKV Előre SC elleni rangadón, így a soros találkozón kötelező volt elhoznia a győzelemért járó pontokat.

A fővárosi gárda kezdte jobban a találkozót, ám az első páros elnyerése után már a gyulai együttes gyűjtötte be a pontokat, Nyári Krisztofer és Schriffert Dominik is legyőzte ellenfelét. A folytatásban a hazai keret ismét párharcot tudott nyerni, ám Makra György és Schriffert Roland győzelmével a gyulai csapat zárta előnnyel a találkozót. A fürdővárosi gárda a több ütött fáért járó pontokat is begyűjtötte, így magabiztos győzelemmel folytathatja a dobogóért folyó versenyfutást.

A gyulai ificsapat 1-1-es döntetlenre végzett korosztályos riválisával, ám a fővárosi gárda kapta a több ütött fáért járó pontokat, így megnyerte a találkozót.

A Gyulai SE Dig-Build csapatai a következő fordulóban a DYNAMO Sport Club együtteseit fogadják a szegvári arénában.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)