Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Döntetlennel zárult az NB I.-es tekerangadó

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. március 12. 10:00
Döntetlennel zárult az NB I.-es tekerangadó
Gyulai SE-Dig Build–BKV Előre SE 4-4

Az NB I.-es tekebajnokság 17. fordulójában a Gyulai SE-Dig Build felnőtt- és ifjúsági együttese a BKV Előre SC csapataival mérkőzött meg. A fürdővárosi egyesület felnőtt gárdája döntetlennel zárta a rangadót.

A fürdővárosi keret az előző fordulóban lenullázta nyíregyházi ellenfelét, így kiváló lehetőséget kapott, hogy tovább kapaszkodjon riválisaihoz. Az ezüstérmes helyen álló fővárosi csapat kikapott az előző fordulóban, így mindenképpen győzni kellett a szegvári arénában.

A vendégcsapat nyerte az első páros küzdelmét, a fürdővárosi keret azonban két győzelemmel átvette a vezetést összetettben. A fővárosi gárda újra sikeresen gurított, ám a gyulai együttes két győzelemmel kép ponttal megelőzte riválisát. A több ütött fáért járó pontokat azonban a BKV Előre SC kapta, ezzel döntetlenre mentette a rangadót.

A Gyulai SE-Dig Build csapata maradt a tabella negyedik helyén, a következő fordulóban pedig az MVM Gáz SE otthonából hozhatja el a győzelemért járó pontokat.

A gyulai egyesület ifjúsági csapata a nyolcadik helyről várta fővárosi riválisát. A Schriffert Máté és Zsótér Márton alkotta együttes mindkét párharcát elveszítette, a budapesti ellenfél pedig a több ütött fért járó pontokat is begyűjtve nyerte meg a találkozót.

A Gyulai SE-Dig Build ifjúsági csapata a következő fordulóban a közvetlen rivális MVM Gáz SE otthonában lép a bábuk elé.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)