Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kőkemény kézilabda-rangadó előtt a férfi csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. március 01. 17:00
Kőkemény kézilabda-rangadó előtt a férfi csapat
A Gyulai SE együttese a Békéscsabai DSK gárdáját látja vendégül március 2-án

A Csongrád-Csanád-Békés-Jász vármegyei férfi kézilabda-bajnokságban szereplő Gyulai SE csapata a 14. fordulóban a Békéscsabai DSK együttesét fogadja március 2-án. A fürdővárosi gárda a bajnoki címért folyó versenyfutás egyik legfontosabb találkozóját vívja legnagyobb riválisával.

A gyulai keret két győzelemmel kezdte a tavaszt, amellyel továbbra is megőrizte vezető helyét a bajnokságban. A folytatásban azonban kétszer is hibázott a „várvárosi” gárda, így a hódmezővásárhelyi és a szegedi ellenfele is elragadta tőlük a győzelemért járó pontokat. 

A bajnokság soros összecsapásán a jelenlegi éllovas szomszédvári gárda érkezik a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokba, hogy ismét egy színvonalas, kőkemény kézilabdát hozó találkozót játsszon riválisával. A két csapat már kétszer is megütközött egymással, egy gyulai győzelem és egy döntetlen áll a mérlegen. 

Mohácsi Árpád vezetőedző kiemelte, fontos mérkőzés vár csapatára, hiszen a bajnoki cím megszerzéséhez oda-vissza meg kell vernie riválisát. Hozzátette, a gyulai együttes mindent megtesz majd azért, hogy begyűjtse 10. győzelmét, ezzel pedig utolérje a békéscsabai csapatot.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)