Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szentesen győzött az U16-os kosárcsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. február 23. 11:00
Szentesen győzött az U16-os kosárcsapat
Szentesi KK–Gyulasport NKft. 50-52 (18-8,12-16,14-13,6-15) 

Fotó: Gyulasport NKft.

Az U16-os kosárlabda-bajnokság soros fordulójában a Gyulasport NKft. csapata a Szentesi KK korosztályos együtteséhez utazott február 19-én. 

Gyulasport NKft.: Árpási Zoltán 21/3, Balog Ádám 12/6, Lajos Bertalan 8, Lajos Barnabás 7, Szakadáti Márk 4, Szabó Barnabás, Szabó Levente, Merényi-Metzger Márton, Erdei Bánk, Óvári Zalán és Schriffert Boldizsár. 

A fürdővárosi gárda kezdte jobban a találkozót, ám a hazai csapat el tudott lépni riválisától. Az első negyedben már tízpontos szentesi előnyt mutatott az eredményjelző, de a gyulai keret fokozatosan dolgozta le hátrányát. Az utolsó negyedben magasabb fokozatra kapcsolt, a végjátékban pedig győzelmet aratott. 

– Kétszer vezettünk a meccsen, az első percben (0-1) és az utolsóban (50-52). Elég lassan vettük fel az első félidőben a mérkőzés ritmusát, hamar 10 pont körüli különbség alakult ki. A végjátékban azonban hatalmasat küzdöttek a srácok, az utolsó öt percben nem kaptunk kosarat, így 50-42-ről fordítottunk, megszerezve idei harmadik győzelmünket. Még négy hazai meccs vár ránk a bajnokságban, reméljük hasonló hozzáállással sikeresek tudunk maradni – nyilatkozta Hajdu Zoltán János korosztályos edző.  

A Gyulasport NKft. U16-os csapata a folytatásban a Szedeák U16/B együttesével játszik.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)