Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Harmadik tavaszi győzelmét is behúzta a gyulai serdülőcsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. HÍREK • 2024. február 17. 10:00
Harmadik tavaszi győzelmét is behúzta a gyulai serdülőcsapat
Békéscsabai Belvárosi DSK–Gyulasport NKft. 33-40 (13-18)

Az U17-es serdülőbajnokság 14. fordulójában a Gyulasport NKft. kézilabdacsapata a Békéscsabai Belvárosi DSK vendégeként lépett pályára február 14-én. A fürdővárosi gárda végig magabiztosan irányítva a játékot hozta el ismét a győzelemért járó pontokat.

Gyulasport NKft.: Szalai N., Petruzsán S.13, Tóth R. 8, Szabó J. 4, Tarkovács R. 4, Mészáros A. 4, Tarkovács D. 3, Müller Sz. 2/1, Doktor Z. 1, Pópity L. 1, Gál Cs. és Makra Z. Edző: Prohászkáné Nemes Szilvia.

A fürdővárosi együttes az előző fordulóban Csorvásról hozta elé a győzelemért járó pontokat, így magabiztosan utazott az esélyesebbnek tartott szomszédvári riválisához. A két csapat a szeptemberben már találkozott egymással, akkor békéscsabai győzelem született a gyulai arénában.

Máthé István, a Gyulasport NKft. kézilabdaszakágának technikai vezetője elmondta, már az első percekben látszott, hogy a vendégek edzője jól felkészítette csapatát, mind mentálisan, mind fizikailag.

– Az első két gólt a gyulaiak szerezték, Petruzsán Sára és Doktor Zoé találtak be. A 10. percben már 7-2 volt a gyulai csapat javára. A hazai együttes csak futott az eredmény után. Dicséretes volt a lelkesedésük, de a most nagyobb játékerőt mutató gyulai lányok nem engedték, hogy közelebb kerüljenek hozzájuk – ismertette.

A vendégek rendíthetetlenül tartották a távolságot ellenfelükkel szemben, így magabiztos előnnyel fordulhattak a második félidőre. A pihenő után sem változott a játék képe, a gyulaiak fokozatosan elléptek riválisuktól, az előnyt magabiztosan őrizték egészen a lefújásig.

A mérkőzés alakulása: 10. perc: 2-7, 20. perc: 5-14, 25. perc: 9-15, 30. perc: 12-18, 40. perc: 18-27, 50. perc: 26-32 és 60. perc: 33-40.

A Gyulasport NKft. serdülőcsapata a pontazonossággal áll a tabella hetedik helyén, a következő körben pedig már hazai pályán bizonyíthat a Szentesi FKC ellen.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)