Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - U9-es tornagyőzelem Hajdúszoboszlóról

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. február 15. 10:00
U9-es tornagyőzelem Hajdúszoboszlóról
A Gyulasport NKft. nyerte a Winter Cup idei kiírását

Fotó: Gyulasport NKft.

A Gyulasport NKft. U9-es csapata a Hungarospa Winter Cup elnevezésű tornán vett részt Hajdúszoboszlón. A tornán nyolc csapat versenyzett egymással 2x4-es csoportokban.

A korosztályos seregszemlén a hazai színeket képviselő Hajdúszoboszlói SE mellett, a Berettyóújfalu, a Loki Focisuli, a Partium Akadémia, a Karcag, a Nánási Focisuli, a Balmazújváros és a Gyulasport NKft. csapatai álltak rajthoz.

– Csapatunk a három csoportmérkőzésen végig koncentráltan, magabiztosan játszott. Túlnyomó részt a mi akaratunk érvényesült, így szép játékot és gólokban gazdag meccseket láthatott a lelkes közönség. Csoportelsőként a döntőben a Partium Akadémiával mértük össze tudásunkat, ahol a mérkőzés első harmadában egy kontra után megszerezte a vezetést az ellenfél. Nagyon gyorsan sikerült válaszolni erre a gólra, amelyet még három gyulai találat követet, így csapatunk megérdemelten lett tornagyőztes, 17 rúgott és 2 kapott góllal – nyilatkozta Vincze Gyula korosztályos edző.

A Gyulasport NKft. U9-es csapata kupagyőzelme mellé egy egyéni elismerésnek is örülhetett, Roszik Dominik teljesítményével kiérdemelte a torna gólkirályi címét.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)