Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Dupla győzelem az U14-es kosárlabda-bajnokságban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. január 26. 15:00
Dupla győzelem az U14-es kosárlabda-bajnokságban
A Gyulasport NKft. korosztályos csapata kétszer is játszott ceglédi riválisával

A Gyulasport NKft. U14-es csapata két mérkőzést is lejátszott a regionális serdülő kosárlabda-bajnokságban. A ceglédi egyesület teremhiánya miatt a gyulai forduló időpontján dupla fordulót játszott Békés vármegyei riválisával.

A hazai gárda már az első mérkőzésen megmutatta erejét, rögtön a találkozó kezdetén magához vette az irányítást. A lendületes kezdésnek köszönhetően az első két negyedben végig 8-10 pontos különbségen tartotta ellenfelét. A félidei szünet után tovább javította az arányokat a gyulai keret, több mint 10 pontot tudott hozzátenni a különbséghez. A végig lendületesen játszó hazai együttes végül magabiztos, 23 pontos győzelemmel zárta a mérkőzést.

– A második mérkőzésen a csapatok játékosai között nem volt változás, így az előző meccs eredményén felbuzdulva egy nagyobb arányú magabiztos győzelmet hoztunk, ahol mindenki hozzátett a győzelemhez – értékelte a mérkőzést a Gyulasport NKft. közösségi oldalán Házi Márk Bálint korosztályos edző.

Eredmények: Gyulasport NKft.–Cekk Basket 64-41 (20-12,15-14,18-9,11-6) és Cekk Basket–Gyulasport NKft. 44-97 (8-22,10-22,6-28,20-25).

Gyulasport NKft.: Rábai Miklós, Mike Dávid, Lajos Bertalan, Dús Bence, Óvári Adrián, Balog Ferenc, Nagy Gábor, Annus Zsombor, Kovács András, Ködmön Kristóf, Mittag Ferdinánd Roland, Hódos Lóránt.

A Gyulasport NKft. U14-es kosárlabdacsapata a folytatásban a Félegyházi TSI/A együttesét látja vendégül.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)