Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A hét utolsó napján is borús idő várható

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2024. január 06. 18:00
A hét utolsó napján is borús idő várható
A HungaroMet Nonprofit Zrt. jelenti

Túlnyomóan borult lesz az ég, időszakosan lehet csak szakadozás, vékonyodás a felhőzetben. Szombaton többfelé, több hullámban kell esőre számítani. Éjszaka is folytatódik a csapadékhullás, de hajnalban Sopron térségében halmazállapot-váltás kezdődik.

Vasárnap az Észak-Dunántúlon egyre nagyobb területen vált az eső vegyes csapadékba, amely során átmeneti jelleggel ónos eső is kialakulhat. Az esti, késő esti órákra a csapadék egyre inkább szűnik, de ezzel együtt havazás lesz a meghatározó csapadékforma. Szombaton a keleti, délkeleti szél egyre nagyobb területen fordul észak, északkeletire, ami a Nyugat-Dunántúlon megerősödik az éjszaka folyamán. Vasárnap tovább erősödik az északias szél, a középső országrészt leszámítva többfelé kell erős, viharos széllökésekre számítani.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és +7 fok között várható, északnyugaton gyenge fagy is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +10 fok között valószínű. Délkeleten lesz a legenyhébb az idő, néhol pedig délelőtt áll be a maximum. A hideg levegő érkezésével a Nyugat-Dunántúlon reggeltől, másutt a déli óráktól csökken a hőmérséklet.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)