Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - December 1-től az Alföldvíz Zrt. látja el a gyulai víziközmű-szolgáltatást

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2023. november 30. 14:00
December 1-től az Alföldvíz Zrt. látja el a gyulai víziközmű-szolgáltatást
Tájékoztató

Az Alföldvíz Regionális Víziközmű-szolgáltató Zrt. december 1-től Gyulán átveszi a víziközmű-szolgáltatással kapcsolatos feladatok ellátását az eddig szolgáltatást végző Gyulai Közüzemi Nonprofit Kft-től – tájékoztatott közleményben a cég.

Kiemelték: az ivóvíz biztosításán túl gondoskodnak a keletkezett szennyvíz elvezetéséről és megtisztításáról is.

Mint írták, a szolgáltató a magyar állam és az önkormányzatok tulajdonában lévő víziközműveket üzemeltet négy vármegyében, 137 településen, ezzel összesen 600 ezer ember, valamint a szolgáltatási területén működő ipari, mezőgazdasági és szolgáltatói szektor vízellátását biztosítják, továbbá gondoskodnak több mint 450 ezer lakos és a három legfontosabb gazdasági ágazat szennyvízének elvezetéséről és megtisztításáról.

Hangsúlyozták: az Alföldvíz Zrt. a Gyulai Közüzemi Nonrprofit Kft. munkavállalóit munkáltatói jogutódlással tovább foglalkoztatja, és a követlen üzemeltetési feladatokat továbbra is a cég munkatársai látják el. Az ügyfélszolgálati irodák a jövőben is a már megszokott helyen lesznek elérhetőek Gyulán, a Szent László utca 16. szám alatt. Telefonos ügyintézésre, ügyfélszolgálati időben, az ingyenesen hívható 06-80/922-334-es számon van lehetőség. A telefonhívásokat call centerben fogadják, így várakozás nélkül érhetőek el telefonos ügyintézők. Mindemellett a szolgáltató online felületein is elérhető ügyfelei számára.

A felhasználók műszaki meghibásodás esetén az ingyenesen hívható hibabejelentő vonalon, a 06-80/922-333-as számon jelezhetik problémájukat. Az Alföldvíz szakemberei a nap 24 órájában rendelkezésre állnak – tették hozzá.

Aláhúzták: a szolgáltatás díja a váltással nem változik, a felhasználóknak pedig nincs teendője, a szolgáltatás folyamatos lesz a váltás alatt is.

A közleményben leírták, a víziközmű-szolgáltató változásról, az Alföldvzí Zrt.-nél szokásos számlázási eljárásról, az ügyfélszolgálati irodák nyitvatartásáról, valamint elérhetőségeiről a szolgáltató a napokban tájékoztatólevelet juttat el a felhasználókhoz.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)