Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Győzelemmel zárta az őszi szezont a Gyulai Amazonok NB II.-es csapata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. november 21. 16:00
Győzelemmel zárta az őszi szezont a Gyulai Amazonok NB II.-es csapata
Gyulai Amazonok–BVSC-Zugló 4-2 (3-2)

Az NB II.-es labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a BVSC-Zugló együttesét látta vendégül november 18-án. A fürdővárosi gárda bő húsz perc alatt eldöntötte a találkozó sorsát.

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Kovács V., Kurta A. (Danics B.), Hack F., Lovas L., Kajári G., Molnár Á., Nagy K., Kurai N., Mezei (Szűcs), Komlósi A. Csere: Pintye. Vezetőedző: Molnár Zoltánné.

A gyulai csapat az előző fordulóban Nyíregyházán hagyta bajnoki pontjait, míg soros riválisa győzni tudott a sereghajtó ellen. 

A BVSC-Zugló  elleni meccsen Komlósi Anna már a 3. percben betalált a fővárosi kapuba. A folytatásban Nagy Katalin először kapussal szemben emelt okos gólt, majd távolról vette be a Zugló kapuját, így a 21. percben már 3-0 állt az eredményjelzőn.

– A magabiztos vezetés miatt a kelleténél kicsit jobban megnyugodtunk, ellenfelünk néhány perc leforgása után két találatot is jegyzett, így 3-2-vel cseréltünk térfelet. A második játékrészben jobban letámadtak a vendégek minket, noha helyzetünk akadt bőven, nem sikerült gólokat szereznünk. Folyamatosan levegőben volt a kontrák után a Zugló egyenlítő gólja, de próbáltuk magunkat tartani. A hosszabbítás utolsó percében Molnár Ágnes kapott remek indítást Hack Fannitól, ziccerben pedig nem hibázott, 4-2-re módosította az eredményt. A vendégek középkezdése után véget is ért a találkozó, így, ugyan hullámzó játékkal, de sikerült megszerezni a három pontot – olvasható a csapat közösségi oldalán.

A Gyulai Amazonok NB II.-es futballcsapata hatodik győzelmével fellépett a mezőny hatodik helyére, mindössze hétpontnyi távolságra a dobogó alsó fokától. A fürdővárosi gárda tagjai azonban nem pihenhetnek, hiszen a keret tagjai december 3-án a Magyar Kupában a többszörös kupagyőztes, magyar bajnok DEAC együttesével néznek szembe.

– Nagyon jól kezdtünk, utána azonban kapkodóan játszottunk, megint felhoztuk a saját hibáinkkal az ellenfelet. Ennél magabiztosabb különbséggel is nyerhettünk volna, ha jobban koncentrálunk. A bajnokság végére elfáradtunk, nagy terhelést kapott a csapat, nem is csoda, hogy mentálisan és fizikálisan is fáradtabban mozogtak a lányok. Jövő héten szabad hétvégét kapott a csapat nagy része, mindenkire ráfér most ez. Összességében elégedett lehetek, mert a körülményekhez képest kihoztuk az őszből a maximumot, viszont két-három mérkőzés után lehet hiányérzetünk. Dolgozunk tovább télen is, már a futsalbajnokságokra koncentrálva – értékelt Molnár Zoltánné vezetőedző.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)