Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nyolcadik győzelmét söpörte be a Gyulai Amazonok U19-es csapata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. november 11. 14:16
Nyolcadik győzelmét söpörte be a Gyulai Amazonok U19-es csapata
Gyulai Amazonok–Békéscsaba 1912 Előre SE 6-3 (5-2) 

Az U19-es női labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójában a Gyulai Amazonok korosztályos csapata a Békéscsaba 1912 Előre SE együttesét látta vendégül november 9-én. A fürdővárosi gárda nyolcadik győzelmét is behúzta a bajnoki pontvadászatban. 

Gyulai Amazonok: Kovács V., Freiberger S. (Hartmann D.), Szappanos K., Danics B., Hack F., Lovas L., Nagy K., Mezei V., Laczó P., Komlósi A., Kónya Andrea. Edző: Molnár Ágnes. 

A gyulai gárda hét győzelem után várta a csabai együttest, amely a mezőny középcsapataként érkezett a Grosics Akadémára. 

A Gyulai Amazonok közösségi oldalán azt írták, a csapatnak sikerült nyomást gyakorolnia ellenfelére, viszont játékukba rengeteg hiba csúszott, több játékos is nagyon enerváltan mozgott, így meddők voltak a támadások. 

– Rengeteg meccsen vannak túl a lányok, nagy terhelést kaptak, így nem úgy működött a gépezet, mint ahogy szokott. Ami viszont kiemelendő, hogy ősszel még nem találtunk legyőzőre, és nyolc mérkőzésen összesen 71 gólt szereztünk, emellett csupán nyolc alkalommal zördült meg a mi hálónk. A találkozón duplázni tudott Komlósi Anna, rajta kívül betalált Danics Boglárka, Nagy Katalin, Lovas Laura és Freiberger Stella is – olvasható a bejegyzésben. 

Gyulai gólok: Komlósi Anna 2, Nagy Katalin, Danics Boglárka, Freiberger Stella és Lovas Laura

– A mutatott játékkal egyáltalán nem voltam megelégedve, hiszen borzasztó sok hibával játszottunk. Ezen a napon a védelmünk sem volt magabiztos, helyzeteinkből pedig nagyon sokat elpuskáztunk. Egyénileg és csapatszinten sem mutattunk látványos dolgokat, talán csak az első félidő utolsó 20 percében. Az azonban pozitívum, hogy csaptunk ősszel még veretlenül vezeti a tabellát, imponáló különbséggel – értékelt Molnár Ágnes utánpótlás edző. 

A Gyulai Amazonok U19-es csapata százszázalékos teljesítménnyel áll a tabella élén. A következő fordulóban az ezüstérmes helyen álló Mercedes KLC otthonában lép pályára az együttes.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)