Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az éllovas ellen veszített pontokat a serdülő-kézilabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. november 11. 11:02
Az éllovas ellen veszített pontokat a serdülő-kézilabdacsapat
Gyulasport NKft.–Sütő Kézisuli Karcag 21-37 (12-14) 

A serdülő-kézilabdabajnokság nyolcadik fordulójában a Gyulasport NKft. csapata a Sütő Kézisuli Karcag együttesét fogadta november 9-én. A gyulai gárda sokáig tartotta a lépést riválisával, de végül pontokat hullajtott a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Gyulasport NKft.: Bartóki M., Doktor Z., Petruzsán P. 5, Pópity L. 1, Szabó J. 5, Tarkovács D. 3, Tarkovács R. 5. Csere: Makra Z. 1, Mészáros A. és Müller Sz.1. Edző: Prohászkáné Nemes Szilvia.  

A gyulai csapat kiváló kezdés után a hetedik fordulóban megtorpant a csongrádi arénában, így a tabella ötödik helyéről várhatta a bajnoki címért harcoló, öt meccsen is győzelmet arató karcagi ellenfelét. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A találkozó Bartóki Maja védésével indult, a találkozó első gólját mégis a vendégegyüttes szerezte. A két rivális ezután komoly versenyfutásba kezdett, a karcagi gárda mindig egy lépéssel a hazai együttes előtt járt. A féidő végén a vendégek vezettek két góllal.

A második félidő elején hétgólos előnyre tett szert a karcagi csapat. A hazai együttes folyamatosan próbálta utolérni riválisát, de a különség egyre nagyobbá vált. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A mérkőzés alakulása: 10. Perc: 4-5, 20. perc: 10-10, 30. perc: 12-14, 39. perc: 13-20, 50. perc: 18-28, 60. perc: 21-37.  

A Gyulasport NKft. serdülő-kézilabdacsapata jelenleg a tabella hatodik helyén áll. Legközelebb a közvetlen rivális Gyomaendrődi NKSE-hez utazik. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)