Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ötödik győzelmét is behúzta a férfi kézilabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. november 09. 16:00
Ötödik győzelmét is behúzta a férfi kézilabdacsapat
Gyulai SE–Marostői SE 33-26 (16-11)

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A Csongrád-Csanád–Békés–Jász Vármegyei férfi kézilabda-bajnokság 5. fordulójában a Gyulai SE csapata a Marostő SE együttesét látta vendégül a Göndöcs Benedek-középiskola tornacsarnokában.  A fürdővárosi gárda ötödik győzelmével továbbra is a tabella élén áll.

Gyulai SE: Bendli Z., Csatlós N., Felczán O., Hanyecz Zs. 1, Kecskés B. 12, Kiri Cs., Kóta K. 1, Leiszt K., Lipcsei N. 4, Nemesi K. 2, Osgyán Zs., Pap D. 3, Paragh Á. 8, Sipka D., Szőke L. 2 és Tóth Sz. Edző: Mohácsi Árpás és Gazsó Mátyás.

A fürdővárosi gárda kiválóan szerepel a sorozatban, az elmúlt fordulóban begyűjtötte negyedik győzelmét, így százszázalékos mérleggel vezette a bajnokságot. A Mohácsi Árpád vezette együttes ráadásul presztízsmérkőzésen nyert a nagy rivális, a második helyen álló Békéscsabai DSK kerete ellen, így magabiztosan várhatta a harmadik helyről érkező Marostő SE gárdáját.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Mohácsi Árpád vezetőedző elmondta, csapata szerezte a találkozó első gólját, majd percek alatt magabiztos előnyt szereztek.

A folytatásban is a gyulai együttes irányította a játékot, a félidőt pedig ötgólos előnnyel zárták. A fordulás után sem változott a mérkőzés képe, a hazai gárda magabiztos kézilabdával söpörte be ötödik győzelmét. A gyulai keretből ismét Kecskés Bence szerezte a legtöbb gólt, a játékos ezzel magabiztosan, negyven góllal vezeti a bajnokság góllövőlistáját.

– Mérkőzésről mérkőzésre látszik a fejlődés a csapaton, fokozatosan javítjuk ki a hibákat. A csapat célja nem lehet más, mint a bajnoki cím megszerzése, valamint az NB II.-es bajnokságban való szereplés – mondta Mohácsi Árpád.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A Gyulai SE kézilabdacsapata a bajnokság megnyerésével automatikusan fellépne a második osztályba, így a gyulai kézilabda női és férfi csapata is az országos bajnokságok valamelyikében mérettethetné meg magát.

A fürdővárosi gárda a következő fordulóban hazai pályán fogadja a Kunszentmárton KSK együttesét november 10-én.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)