Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Pontvesztéssel folytatta az NB I.-es tekecsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. november 07. 16:00
Pontvesztéssel folytatta az NB I.-es tekecsapat
Az ifjúsági gárda győzni tudott

Az NB I.-es tekebajnokság kilencedik fordulójában a Gyulai SE Dig-Build felnőtt- és ifjúsági együttese a Salgóbátony TK együtteséhez utazott november 5-én. A fürdővárosi csapatok kettős vereséggel folytatták a pontvadászatot.

A gyulai egyesület felnőttcsapata a korábbi fordulóban a Dynamo SC otthonában hullajtott pontokat, amellyel a tabella negyedik helyére lépett vissza. A fürdővárosi gárda a soros fordulóban a mezőny ezüstérmes helyéről érkező riválisával nézett szembe.

A találkozót a hazai keret kezdte jobban, az első két párharcot megnyerve szerzett előnyt. A folytatásban már a gyulai gárda is párharcot tudott nyerni, ám nem tudta megállítani az ötöt nyerő vendéglátó csapatot.

A Gyulai SE-Dig Build csapata maradt a tabella negyedik helyén, a folytatásban pedig Szegváron folytatja a Kazincbarcikai Vegyész Teke SE ellen.

A gyulai egyesület ifjúsági kerete győzelemmel folytatta a bajnokságot. A Schriffert Máté és Trucz Levente alkotta csapat mindkét párharcát megnyerte, a több ütött fáért járó pontoknak köszönhetően pedig magabiztosan tehették zsebre bajnoki pontjaikat.

Az ifjúsági keret a tabella nyolcadik helyén áll, a folytatásban pedig a Kazincbarcikai Vegyész Teke SE együttesét várja a szegvári arénában.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)