Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Magabiztos győzelemmel menetel tovább a gyulai focicsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. november 06. 10:15
Magabiztos győzelemmel menetel tovább a gyulai focicsapat
Gyulai Termál FC–Békéscsaba 1912 Előre II. 6-1 (4-0) 

A Vármegye I.-es labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában a Gyulai Termál FC gárdája a Békéscsaba 1912 Előre II. csapatát látta vendégül. A fürdővárosi keret 6-1-re győzte le jó formában lévő szomszédvári riválisát a Grosics Akadémián.  

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Gyulai Termál FC: Füstös, Nagy S., Dancs, Borbély, Tanner (Varga J.), Szabó, Zabari (Kukla), Katona (Zsilák), Trescsula (Szabó V.), Szabó Zs., Varga T. (Repisky). Csere: Szabó M. és Kiss. Vezetőedző: Brlázs Gábor. 

A Brlázs Gábor vezette keret „hazai” eredménylistáján eddig tíz győzelem mellett csupán egy döntetlen állt, és kiváló mutatókkal várhatta aktuális riválisát, hiszen a legtöbb gólt szerezte a mezőnyben, és a legkevesebb találat landolt a kapujában. 

A gyulai csapat az előző fordulóban a Jamina SE együttesén lépett át egy 0-5-ös mérkőzésen, míg békéscsabai riválisa 0-2-es eredménnyel utazott haza a szarvasi arénából. A két együttes augusztus végén már találkozott egymással, akkor 0-4-re a gyulai csapat győzött. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A soros találkozót a gyulai gárda kezdte jobban, Tanner, Trescsula és Szabó Péter találatával hat perc alatt háromgólos előnyre tett szert. A vendégcsapat a lefújásig nem talált magára, ráadásul a hazai együttes Tanner második góljának köszönhetően 4-0-s eredménnyel mehetett pihenőre. 

A fordulás után már egy agilisabb békéscsabai keret érkezett a pályára, Ílyés góljával a csabaiak szinte azonnal szépíteni tudtak az eredményen. A folytatásban is volt lehetősége a vendéggárdának a szépítésre, a bajnoki formában futballozó gyulai csapat azonban Varga Tamás és Tanner góljaival kiütésessé tette a győzelmét. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A Gyulai Termál FC csapata tizedik győzelmével magabiztosan vezeti a bajnoki tabellát. Az együttes a folytatásban a szarvasi arénában vehet revánsot a hazai döntetlenért.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)