Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szezont zártak a Gyulasport NKft. dobóatlétái

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. október 14. 13:00
Szezont zártak a Gyulasport NKft. dobóatlétái
Csapatépítő edzést tartott az Annus Andor vezette csapat 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos 

Különleges „edzést” tartott versenyzőinek Annus Andor, a Gyulasport NKft. atlétika edzője október 10-én. A dobóatléták közös beszélgetésre gyűltek össze, hogy lezárják a tavaszi–nyári szezont. 

Annus Andor elmondta, az utolsó edzés egyfajta csapatépítő volt. A keret tagjai zsíroskenyér és üdítő mellett beszélgettek egymással. 

Az edző kiemelte, idén is több diákolimpiai érmet szereztek súlylökő és dobóatléta tanítványai, emellett fekvenyomásban is indultak tanulók az országos versenyeken. A felnőttek sem tétlenkedtek, a gyulai versenyzők már második éve éremmel zárják a Budapest Open elnevezésű viadalt. 

A csapat idén két versenyzőtől is elköszönt, Vizslár Gvendolin Szegeden folytatja a versenyzést, míg Papp Renáta családi okok miatt vonul vissza. A gyulai keret azonban idén is bővült, több fiatal is rajthoz áll az őszi szezonban.  

Annus Andor immár hét éve edzője a Gyulasport NKft.-nek, versenybírói minősítésben pedig diákolimpiai versenyeken segíti a gyulai sportot.

A neves szakember és csapata legközelebb a hétvégi Szigeti István-emlékverseny lebonyolításában vállal szerepet. A keret nem sokáig pihenhet, hiszen hamarosan fedett pályán is megkezdődik számukra az alapozás időszaka.

Érdekesség, hogy az edző éppen hatvan éve Gyulán állt először rajthoz súlylökő versenyzőként, a megmérettetésen aranyérmet akasztottak a nyakába.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)