Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Negyedjére is győzelmet aratott a gyulai kézilabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. október 02. 09:39
Negyedjére is győzelmet aratott a gyulai kézilabdacsapat
Szarvasi NKK–CZ-Gyulasport NKft. 22-31 (11-16) 
Az NB II.-es kézilabda-bajnokság negyedik fordulójában a Gyulasport NKft. a Szarvasi NKK együtteséhez utazott szeptember 30-án. A Zöldi-Tóth Katalin vezette gárda megérdemelt győzelemmel folytatta sorozatát. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

CZ-Gyulasport NKft.: Mike M., Lukács N. 5, Szögi T. 4(2), Hegedűs A. 5, Kiss V. 3, Kovács Sz. 3(1), Szabó K. 3. Csere: Zsiga Zs., Miklya N., Farkasinszki D., Ilyés L. 1, Ladics V., Nagy P. 7, Németh Cs. és Gelegonya A. Vezetőedző: Zöldi-Tóth Katalin. 

A fürdővárosi együttes kiválóan kezdte a bajnoki szezont, idegenben legyőzte a Tisza Volán SC gárdáját, majd két hazai győzelemmel lépett a tabella élére. A gárda a folytatásban Békés vármegyei riválisát igyekezett legyőzni, amely idáig kétszer nyert, egyszer pedig vereséget szenvedett. 

Máthé István, a Gyulasport NKft. kézilabdaszakágának technikai vezetője elmondta, a mérkőzés nem úgy kezdődött, ahogy azt a gyulai csapat eltervezte. A védekezés nem volt tökéletes, bele is nyúlt Zöldi-Tóth Katalin. A végrehajtott kapuscsere meghozta a kívánt hatást, Zsiga Zsanna remek védései meghozták a mezőnyjátékosok magabiztosságát.  

– A gyulai csapat támadójátéka minden egyes alkalommal veszélyt jelentett a hazaiak kapujára. Gyorsan, ötletesen kézilabdáztak. Még az sem zavarta a vendégeket, hogy több esetben kettős emberhátrányban kellett játszaniuk. Mindent egybevetve a gyulai gárda teljesen megérdemelten hozta el Szarvasról a két bajnoki pontot. Köszönjük a Szarvasra ellátogatott szurkolóinknak, hogy igazi hazai hangulatot teremtettek a szarvasi arénában. Síppal, dobbal, hangerővel biztatták a gyulai csapatot, segítették őket a győzelem elérésében – ismertette Máthé István. 

A mérkőzés alakulása: 5. perc: 4-2, 8. perc: 6-5, 12. perc: 6-8, 21. perc: 10-14, 30. perc: 11-16, 40. perc: 13-23, 50. perc: 17-26, 55. perc: 20-29 és 60. perc: 22-31. 

A CZ-Gyulasport NKft. NB II.-es csapata a folytatásban hazai pályán fogadja a Mezőtúri AFC-Syngenta együttesét október 7-én.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)