Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Heti premier a Center moziban Az alkotó

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2023. szeptember 28. 17:00
Heti premier a Center moziban Az alkotó
Szeptember 28. és október 4. között a következő filmeket vetítik a Csaba Centerben

Heti premier a Center moziban Az alkotó című amerikai sci-fi

Forrás: hollywoodreporter.com

Heti premier a Center moziban Az alkotó (szinkr. amerikai sci-fi) 15.30, 18.00, 20.30-kor. A jövőben háború dúl az emberek és a mesterséges intelligencia seregei között. Joshuát, a harcedzett, korábban a különleges erőknél szolgált ügynököt felesége eltűnése emészti, amikor azt a feladatot kapja, hogy derítse fel és ölje meg az Alkotót. Az Alkotó egy rejtőzködő, fejlett építész-MI, aminek újonnan kreált fegyvere képes lenne véget vetni a háborúnak – és az egész emberiség létezésének. Joshua válogatott csapatával az ellenséges vonalak mögé indul, az MI-uralta terület sötét mélyére, ahol felfedezi, hogy a világpusztító fegyver, amit meg kell semmisítenie, valójában egy gyermek formáját öltött mesterséges intelligencia.

18.15, 20.15-kor Feláldozh4tók (szinkr. amerikai akciófilm) Felszerelkezve minden fegyverrel, amire csak szert tudnak tenni és a hozzájuk kellő szakértelemmel, a Feláldozhatók, az utolsó védelmi opció a világ számára, a csapat, akiket akkor hívnak, ha minden más kudarcot vall. Ám az új csapattagok, új harcmodorral és új stílussal, megmutatják, mit is jelent az, hogy újult erővel.

15.45-kor Aranyéveink – Végül újrakezdjük? (szinkr. svájci-dán vígjáték) Az Aranyéveink című svájci vígjáték egy frissen nyugdíjba vonuló házaspár újrakezdésének történetét dolgozza fel, bájos humorral, mély együttérzéssel, könnyedsége ellenére is fontos, mindannyiunkat érintő kérdésekkel. A magyar származású svájci rendező, Barbara Kulcsar filmje Svájcban közönségkedvenc volt, de a német nézők szívét is meghódította.

17.30-kor Szeánsz Velencében (amerikai-angol krimi, thriller) A kísérteties hangulatú, második világháború utáni Velencében Hercule Poirot borzongató rejtéllyel szembesül Mindenszentek napján. A munkától visszavonultan, önkéntes száműzetésben élő detektív vonakodva bár, de részt vesz egy szeánszon, amit egy bomladozó, szellemjárta palazzóban tartanak. Miután az egyik vendéget meggyilkolják, Poirot árnyak és titkok csalfa világában találja magát.

16.00, 17.45-kor Miután annyi minden történt (szinkr. amerikai dráma) Az előző film szívszaggató eseményei után Hardin és Tessa távolabb sodródtak egymástól, mint eddig valaha, aminek hatására a fiú alkotói válságba kerül, képtelen befejezni a következő könyvét. Hogy kilábaljon a mélypontról, Hardin úgy dönt, távolságra van szüksége, ezért repülőre száll, hogy maga mögött hagyjon mindent, ami szerelmére emlékezteti.

az Apró hősök – Kalandos vizeken című francia animációs film

Forrás: cineimage.ch

Csak 29-én, 30-án és 1-jén 14.45-kor Apró hősök – Kalandos vizeken (szinkr. francia animációs film) PREMIER! A Dzsungel-mentőakció alkotóinak új animációs filmje az ókori Görögországban játszódik. Egy gyönyörű és virágzó kikötővárosában, Yolcosban békés az élet, egészen addig, amíg a lakosságot nem fenyegeti Poszeidón haragja. Egy fiatal, kalandvágyó egér és a macska, aki örökbe fogadta őt, segít az idős Jasonnak és argonautáinak a város megmentésében.

Csak 29-én, 30-án és 1-jén 14.30-kor Macskaland (szinkr. francia vígjáték, családi film) Rroû egy élénk és kíváncsi cica. Sorsa megváltozik, amikor a tízéves Clémence örökbe fogadja, és magával viszi a Vosges hegyek szívében fekvő vidéki házukba. Együtt fedezik fel a telket ölelő gyönyörű és színpompás élővilágot, és ez a kaland örökre velük marad.

20.00-kor Az apáca 2. (szinkr. amerikai horror, thriller) Egy francia lelkész kegyetlen, megmagyarázhatatlan halált hal a saját templomában. A gondos nyomozás kideríti, hogy nem az övé az egyetlen különös haláleset. Valami elindult kelet felől, és egymás után szedi áldozatait.Csak egy valaki van, aki szembenézett már egy ilyen erejű démonnal: az ártatlan, fiatal apáca, Irene nővér (Taissa Farmiga). A nagyhatalmú egyház ezért újból őt szemeli ki arra a lehetetlen feladatra, hogy harcba szálljon a démonnal.Aki nem más, mint a nővér régi ellensége, a pokol követe, Valak. Egy bentlakásos leányiskola ódon falai között találkoznak: a lányok és nevelőik mind a démon túszai és lehetséges áldozatai. Nem tudni, kit száll meg. Nem tudni, kit fog megkínozni. Irene retteg, de nem kételkedik benne, hogy meg kell próbálnia legyőzni a legyőzhetetlent.

Csak 28-án, 3-án és 4-én 15.00-kor, valamint 28-át, 3-át és 4-ét kivéve 16.30-kor Bazi nagy görög lagzi 3. (szinkr. amerikai vígjáték) Az író és rendező Nina Vardalos világsikere, a Bazi nagy görög lagzi visszatér a mozikba egy vadonatúj kalanddal. Csatlakozz a Portokalos családhoz, mert családegyesítésre Görögországba utaznak egy szívmelengető és fergeteges kirándulás keretében, amely csupa szerelem és fordulat. Opa!

19.45-kor A szerelem természete (feliratos kanadai dráma) PREMIER! Sophia, a negyvenéves filozófiaprofesszor már tíz éve megbízható párkapcsolatban él Xavierrel, akivel hasonlóan látják a világot. Mindennapjaik kiállításmegnyitókról, felolvasóestekről és véget nem érő baráti vacsorákról szólnak. Amikor új nyaralójuk felújításával megbízzák a vonzó ezermester Sylvaint, a nő világa felfordul, és szenvedélyes kapcsolatban találja magát a szexuálisan ellenállhatatlan férfival. Hogyan fogadja a kétkezi munkást a látszólag befogadó, ám valójában minden rezdülésével felsőbbrendűséget sugalló nagyvárosi közeg? És vajon Sophia megtalálja a közös hangot Sylvain barátaival? Túlélheti a friss kapcsolat az ebből fakadó kihívásokat?

A szerelem természete című kanadai dráma

Forrás: cineimage.ch

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)