Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kiütéses győzelmet aratott a Gyulai Amazonok U14-es csapata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. szeptember 27. 11:35
Kiütéses győzelmet aratott a Gyulai Amazonok U14-es csapata
Szolnoki MÁV UFC–Gyulai Amazonok 0-11

Az U14-es labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában a Gyulai Amazonok korosztályos csapata a Szolnoki MÁV UFC otthonában lépett pályára szeptember 23-án. A fürdővárosi gárda magabiztos győzelemmel folytatta a bajnokságot.  

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Sebestény Renáta, Kis Barbara, Zalai Bíborka, Földes Petra, Hoffmann Dorina, Martyin Eszter, Kacsmarik Hanna, Ruck Csenge, Seres Hanna. Csere: Deák Sára, Rung Zselyke, Bedreag Evelin. Edző: Krisán József. 

A gyulai együttes az előző fordulóban egygólos vereséget szenvedett soroksári riválisától, így javítani érkezett a Tisza-parti arénába.  

A vendégcsapat ennek megfelelően kezdte a találkozót, Kis Barbara már a 4. percben betalált az ellenfél kapujába. A folytatásban is a gyulai keret irányította a játékot, a második és harmadik negyedben még hat találatot jegyzett, így 50 perc játék után eldőlt a három pont sorsa. 

Szép támadásokat vezettünk, kezdjük megtalálni a játékosok posztját, így hatékonyabban tudtuk végig irányítani a mérkőzést. A találkozó végére 11 gólt jegyeztünk, Kis Barbara egymaga kilenc alkalommal talált az ellenfél hálójába, és Seres Hanna is duplázni tudott. Folyamatosan javul a játékunk, kezd egyre jobban összeszokni a csapat, ennek köszönhetően bizakodva várjuk a folytatást – olvasható a csapat közösségi oldalán.  

A Gyulai Amazonok U14-es csapata a következő fordulóban hazai pályán fogadja a Budapest Honvéd együttesét.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)