Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szombaton kiterjedt csapadékzóna érkezik

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2023. szeptember 22. 17:15
Szombaton kiterjedt csapadékzóna érkezik
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

Estétől nyugat, délnyugat felől vastagabb felhőtömbök érkeznek, melyekből az éjszaka során – legkisebb eséllyel a Tiszántúlon – záporok, zivatarok kialakulása várható. Szombaton alapvetően sok lesz felettünk a felhő, az Északnyugat-, Nyugat-Dunántúlon inkább zárt, másutt szakadozottabb lehet a felhőtakaró, sőt a délkeleti, keleti országrészben akár több órára is kisüthet a nap a fátyolfelhők mellett.

Reggel délnyugat felől kiterjedt csapadékzóna érkezik, amelyből főleg a Dunántúlon sokfelé várható tartós, intenzív eső, de a Dél-Dunántúlon és a Dunától keletre záporok, akár károkozó szélrohamokkal kísért heves zivatarok is kialakulhatnak.

Pénteken a délies szél nagy területen élénk, az Észak-Dunántúlon és a főváros térségében erős lesz, majd szombaton északnyugatira fordul a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 16 és 21 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 16 és 33 fok között várható, nyugatról délkelet felé haladva várható egyre melegebb idő.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)