Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Döntetlennel javított mérlegén a gyulai tekecsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. szeptember 21. 10:30
Döntetlennel javított mérlegén a gyulai tekecsapat
Vitali Eger–Gyulai SE-Dig Build 4-4

Az NB I.-es tekebajnokság 3. fordulójában a Gyulai SE Dig-Build felnőtt- és ifjúsági együttese a Vitali Eger otthonában lépett a bábuk elé. A fürdővárosi csapat felnőtt keretének eddigi mérlege egy győzelem és egy vereség volt.

Az NB I.-es együttes győzelemmel kezdte a bajnoki idényt, hiszen hazai pályán 6-2-es arányban legyőzte szolnoki riválisát, azonban a folytatásban már nem tudott pontokat nyerni a Fővárosi Vízművek SK otthonában.

A Nyári Krisztofer, Makra György, Baksa Imre, Czégény Csaba, Schriffert Roland és Schriffert Dominik alkotta csapat a soros fordulót sem kezdte jól, az első három párharcot elveszítette a házigazdával szemben. A vendégcsapat a folytatásban kétszer is győzelmet könyvelhetett el, a több ütött fáért járó pontoknak köszönhetően pedig kiegyenlítette a találkozó állását.

A Gyulai SE-Dig Build együttese a tabella hatodik helyén áll, a következő fordulóban pedig a szegvári „hazai” pályán fogadja a Ferencvárosi TC csapatát.

A gyulai egyesület ifjúsági csapata nem tudott pontot szerezni az egri arénában, mindkét párharcát elveszítve fejezte be a találkozót. A korosztályos együttes a tabella ötödik helyéről várhatja a Ferencvárosi TC elleni mérkőzést.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)