Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Új mezben is a régi formában az U19-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. szeptember 19. 10:00
Új mezben is a régi formában az U19-es Amazonok
Gyulai Amazonok–Szent Mihály FC 16-0 (4-0)

Fotó: Gyulai Amazonok

Az U19-es labdarúgó-bajnokságban szereplő Gyulai Amazonok csapata a második fordulóban a Szent Mihály FC együttesét látta vendégül szeptember 16-án. A fürdővárosi gárda győzelemmel szerette volna felavatni új felszerelését.

A hazai csapat jól indította az évet, hiszen az első fordulóban 1-4-es arányban győzni tudott a Budapest Honvéd FC otthonában.

A soros bajnokit is jól kezdte a gyulai együttes, Freiberger Stella duplázott az első félidőben, illetve Kurta Alma és Papp Fanni góljaival a fordulásnál 4-0-es hazai vezetés állt az eredményjelzőn.

– Sok játékos gyakorolt másik poszton, emellett a vasárnapi felnőtt mérkőzés miatt a második félidőben szerkezetet is váltottunk, amivel még több támadást tudtunk vezetni. Még 12 gólt tudtunk szerezni, támadásaink futószalagon érkeztek, sorra alakítottuk ki helyzeteinket. A mérkőzésen csereként beálló Czirók Gréta négy gólig jutott, illetve négy találatot szerzett Nagy Katalin is. Freiberger Stella mesterhármasig jutott, Papp Fanni pedig duplázni tudott. Gólt jegyzett még Kurta Alma mellett Mészáros Viktória bő 25 méterről, illetve a kapuból kiállva mezőnyben is helytállva megrúgta saját maga gólját Kovács Viktória is, beállítva a 16-0-ás győzelmet a javunkra – olvasható a klub közösségi oldalán.

Gólszerzők: Czirók Gréta (4), Nagy Katalin (4), Freiberger Stella (3), Papp Fanni (2), Mészáros Viktória, Kovács Viktória és Kurta Alma.

A Gyulai Amazonok U19-es csapata a tabella első helyéről várhatja a folytatást, a gárda a következő fordulóban a fővárosi Airnergy FC-BMTE együttesét látja vendégül október 1-jén.

– Felszabadultan játszott a csapat, több alkalommal azonban hiba csúszott döntéseinkbe. Sokat kell még gyakorolni, hogy minden poszton kialakuljon a magabiztos játékunk. Nagyon örülök, hogy ilyen arányban győzve tudtunk három pontot szerezni, de még nagyobb öröm számomra az, hogy csapatként működtünk jól. Kónya Andrea sérülése után 45 percet tudott játszani, számára és számunkra is nagyon fontos dolog ez. Gratulálok mindenkinek, folytatjuk a munkát – értékelt Molnár Ágnes utánpótlás edző.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)