Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Új családtag érkezik

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2023. szeptember 14. 15:24
Új családtag érkezik
Ezeket a dolgokat kell beszereznünk a kisbaba születése előtt

Egy kisbaba érkezése nagy öröm, de rengeteg felkészülést igényel. A baba biztonságos és kényelmes környezetének megteremtése érdekében számos dolgot érdemes beszerezni még a szülés előtt. Íme egy lista a legfontosabb babaholmikról, amelyeket nem árt előre megvásárolni!

Babajáték

Kezdjük mindjárt a legcukibb dologgal! A babajáték a baba fejlődését és szórakoztatását szolgálja. A kedvenc alvóka kellemes tapintása pedig biztonságérzetet nyújt a picinek akkor is, amikor épp nem vagyunk mellette. A legjobb babajátékok puhák, színesek és esetleg hangot is kiadnak. 

Fontos, hogy mindig nagyon biztonságosnak kell lenniük, hogy a kicsi ne tudjon kárt tenni magában játék közben. A játék kiválasztásánál figyelembe kell venni, hogy az adott termék milyen korosztály számára készült, milyen az anyaga (fa, műanyag, plüss) és a formája (rágóka, csörgő, zenélő). A babajátékok ára igen széles skálán mozog, így mindenki találhat magának szimpatikus darabot.

Babakocsi

A babakocsi egy igazi létszükséglet a szülőknek. Lehetővé teszi, hogy a babát kényelmesen vigyük magunkkal, akár sétálni, akár bevásárolni megyünk. A babakocsi kiválasztásánál figyelni kell a biztonsági és kényelmi szempontokra, valamint arra, hogy könnyen összecsukható és szállítható legyen. 

A babakocsi ára nagyban függ a márkától és a minőségtől, de általában 50 000 forint körül kezdődnek, a határ pedig a csillagos ég. Szerencsére használtan is lehet vásárolni egészen jó állapotú darabokat, így megúszhatjuk a hatalmas kiadást.

Babaágy

A készülődés egyik legfontosabb mozzanata, hogy kialakítsuk a baba alvóhelyét. Ez lehet egy babaágy vagy egy babaöböl, de mindenképpen kényelmesnek, tisztának és biztonságosnak kell lennie. 

A babaágy kiválasztásánál fontos a méret, az anyag, a matrac és az ágynemű minősége, valamint a rácsok magassága és távolsága. A babaágyak ára rendkívül változó, de ahogy mindent, ezt is beszerezhetjük használtan.

Ezek mellett szükség lesz még babaruhákra, pelenkára és olyan babaholmikra is, mint például cumi, cumisüveg, etetőszék, fürdetőkád, hordozókendő vagy autósülés. A vásárlás előtt ezeket is érdemes alaposan megvizsgálni és összehasonlítani a különböző márkákat és modelleket.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)