Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szoros mérkőzésen győzött ismét a serdülő kézilabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. szeptember 15. 14:00
Szoros mérkőzésen győzött ismét a serdülő kézilabdacsapat
Gyulasport NKft.–Csorvási SK 27-22 (14-13)

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A serdülő-kézilabdabajnokság második fordulójában a Gyulasport NKft. csapata Csorvási Sk együttesét látta vendégül szeptember 13-án a Prohászka Zsolt Tornacsarnokban. A fiatal hazai gárda egy végig szoros mérkőzésen gyűjtötte be második győzelmét.

Gyulasport NKft.: Bartóki M., Csontos A., Petruzsán P. 6(1), Szabó J. 7(2), Tarkovács D. 6(1), Tarkovács R., Tóth R. 3. Csere: Gál Cs. 1, Doktor Z., Hajdú K., Makra Z. 3, Müller Sz. és Pópity L. 1. Edző: Prohászkáné Nemes Szilvia.

A gyulai együttes sikerrel vette a bajnokság nyitó fordulóját, hiszen az első fordulóban magabiztosan gyűjtötte be pontjait túrkevei riválisával szemben. A csorvási alakulat az első etapban idegenben nyert nagy különbséggel a makói arénában.

A mérkőzésre a csupán egyetlen cserével érkező vendégcsapat kezdte góllal, majd egy kimondottan szoros és izgalmas kézilabdacsatát láthattak a szurkolók. A hazai keret taktikusabb játékával próbált elszakadni riválisától, ám a csorvási gárda nem engedte lőtávolon kívülre ellenfelét.

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

– Az első félidőben minden pillanatban változott az eredmény. A második félidőben már látszottak a vendég játékosokon a fáradtság jelei. A gyulai lányokat dicséret illeti, hogy a nyögvenyelős kezdést jó folytatás követett. A második félidő 13. percétől vált elérhető közelségbe a mérkőzés megnyerése. Kiemelkedett a csapatból Szabó Jázmin 7, Petruzsán Sára, Tarkovács Dorka 6-6 góljával. Igen hasznosan játszott és volt segítségére a csapatnak Tóth Réka és Makra Zita, de minden pályára lépő játékos odatette magát, hasznos tagjai voltak a csapatnak – ismertette Máthé István, a Gyulasport NKft. kézilabdaszakágának technikai vezetője.

A mérkőzés alakulása: 4. perc: 0-1, 5. perc: 1-1, 13. perc: 4-4, 15. perc: 6-6, 25. perc: 12-9, 28. perc: 12-12, 30. perc: 14-13, 40. perc: 19-16, 50. perc: 22-19, 55. perc: 25-20 és 30. perc: 27-22.

A Gyulasport NKft. serdülőcsapata második sikerével a tabella második helyén áll, a folytatásban pedig hazai pályán fogadja a Békéscsabai Belvárosi DSK együttesét szeptember 21-én.

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)