Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szegedi ellenfél ellen folytatja az NB II.-es kézilabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. szeptember 15. 11:00
Szegedi ellenfél ellen folytatja az NB II.-es kézilabdacsapat
A Gyulasport NKft. a K. Szeged SE együttesét fogadja szeptember 16-án

A Gyulasport NKft. a K. Szeged SE együttesét fogadja szeptember 16-án a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban. A Zöldi-Tóth Katalin vezette gárda az első körben a szintén szegedi Tisza Volán SC otthonában gyűjtötte be bajnoki pontjait.

A gyulai csapat a nyitófordulóban magabiztos győzelmet aratott a Tisza Volán SC elleni találkozón, a soros bajnokin pedig a K. Szeged SE érkezik a fürdővárosi arénába. A szegedi alakulat az első meccsén 25-21-es győzelmet aratott mezőtúri riválisa felett.

A két gárda igencsak jól ismeri egymást, a felek a tavalyi bajnokság mellett a nyári felkészülés alatt is találkoztak egymással.

– Játszottunk az emléktornán ellenük, de abból nem szabad nekünk következtetést levonni, ez egy teljesen más mérkőzés lesz. Koncentrált játékot várok magunktól, és kevesebb technikai hibát, mindenképp szeretném, ha javítani tudnánk – mondta el előzetesen Zöldi-Tóth Katalin edző.

A Gyulasport NKft. felnőtt csapata 18 órakor találkozik ellenfelével, a mérkőzés előtt az ifjúsági együttes a Békéscsabai ENKSE gárdájával néz szembe 16 órától.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)