Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Heti premier a Center moziban a Szeánsz Velencében

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2023. szeptember 14. 17:00
Heti premier a Center moziban a Szeánsz Velencében
Szeptember 14–20. között a következő filmeket vetítik a Csaba Centerben

Heti premier a Center moziban a Szeánsz Velencében című amerikai-angol krimi, thriller

Forrás: cineimage.ch

Heti premier a Center moziban a Szeánsz Velencében (amerikai-angol krimi, thriller) 16.00, 17.45-kor szinkronosan, valamint csak 14-én, 18-án, és 20-án 20.15-kor felirattal. A kísérteties hangulatú, második világháború utáni Velencében Hercule Poirot borzongató rejtéllyel szembesül Mindenszentek napján. A munkától visszavonultan, önkéntes száműzetésben élő detektív vonakodva bár, de részt vesz egy szeánszon, amit egy bomladozó, szellemjárta palazzóban tartanak. Miután az egyik vendéget meggyilkolják, Poirot árnyak és titkok csalfa világában találja magát.

Csak 14-én, 19-én és 20-án 15.00-kor, 14-ét, 19-ét és 20-át kivéve 16.00-kor, valamint 14-ét és 20-át kivéve 19.45-kor A csodák könyve (szinkr. francia dráma) PREMIER! Egy gyerekét egyedül nevelő anya élete fenekestül felfordul, amikor a 12 éves fia egy balesetet követően kómába esik. Az édesanya a srác holmijai között rátalál egy világvége listára, amiket a fiú az életében szeretett volna teljesíteni. Az anya hirtelen ötlettől vezérelve útra kel, hogy Franciaországtól Japánig a világ különböző pontjain élete kalandját élje át, és szentül hiszi, hogy ha teljesíti a lista feladatait, fia is felébred a kómából. A feladatok igazi önismereti úttá válnak, ahol az anya rádöbben az élet igazi szépségeire, és arra, hogy csak az igazán fontos dolgok számítanak.

Csak 14-én és 20-án 19.45-kor Szörnyeteg (feliratos japán dráma, thriller) PREMIER! A nagy tó partján fekvő, békés japán kertvárosban nyugodt életet élnek az emberek – egy egyedülálló anya, aki szereti a fiát, egy tanárnő, aki törődik a diákjaival, és az ártatlan gyerekek. Amikor a kisfiú, Minato furcsán kezd viselkedni, az anyja érzi, hogy valami nincs rendben. Úgy sejti, hogy egy tanár lehet a felelős, ezért elmegy az iskolába, hogy kiderítse, mi történt. A történet az anya, a tanár és a gyerek szemszögéből is kibontakozik, és fokozatosan a felszínre kerül az igazság, amely a média figyelmét is felkelti. Egy viharos reggelen hirtelen eltűnnek a gyerekek.

18.30, 20.30-kor Az apáca 2. (szinkr. amerikai horror, thriller) Egy francia lelkész kegyetlen, megmagyarázhatatlan halált hal a saját templomában. A gondos nyomozás kideríti, hogy nem az övé az egyetlen különös haláleset. Valami elindult kelet felől, és egymás után szedi áldozatait.Csak egy valaki van, aki szembenézett már egy ilyen erejű démonnal: az ártatlan, fiatal apáca, Irene nővér (Taissa Farmiga). A nagyhatalmú egyház ezért újból őt szemeli ki arra a lehetetlen feladatra, hogy harcba szálljon a démonnal.Aki nem más, mint a nővér régi ellensége, a pokol követe, Valak. Egy bentlakásos leányiskola ódon falai között találkoznak: a lányok és nevelőik mind a démon túszai és lehetséges áldozatai. Nem tudni, kit száll meg. Nem tudni, kit fog megkínozni. Irene retteg, de nem kételkedik benne, hogy meg kell próbálnia legyőzni a legyőzhetetlent.

16.30, 18.15-kor Bazi nagy görög lagzi 3. (szinkr. amerikai vígjáték) Az író és rendező Nina Vardalos világsikere, a Bazi nagy görög lagzi visszatér a mozikba egy vadonatúj kalanddal. Csatlakozz a Portokalos családhoz, mert családegyesítésre Görögországba utaznak egy szívmelengető és fergeteges kirándulás keretében, amely csupa szerelem és fordulat. Opa!

a Miután annyi minden történt című amerikai dráma

Forrás: youtube.com

16.45, 18.00, valamint 15-én, 16-án és 17-én 14.45-kor Miután annyi minden történt (szinkr. amerikai dráma) PREMIER! Az előző film szívszaggató eseményei után Hardin és Tessa távolabb sodródtak egymástól, mint eddig valaha, aminek hatására a fiú alkotói válságba kerül, képtelen befejezni a következő könyvét. Hogy kilábaljon a mélypontról, Hardin úgy dönt, távolságra van szüksége, ezért repülőre száll, hogy maga mögött hagyjon mindent, ami szerelmére emlékezteti.

Csak 15-én, 16-án és 17-én 14.30-kor Barbie (szinkr. emirátusokbeli-amerikai vígjáték) Van ám olyan világ, ahol minden csodálatos! Mindig süt a nap, lenn a parton mindig lágyan hullámzik a tenger, és szörfdeszkákon, a nyugágyakban meg a bulizósabb helyeken sokféle, de mindig gyönyörű strandoló gyűlik össze: Barbie (Margot Robbie) és Ken (Ryan Gosling) meg a többi Barbie és Ken. De még legtökéletesebb, legrózsaszínebb, legszerelmesebb helyen is történhetnek bajok. Szerencsére Barbie nemcsak szép, hanem talpraesett is. Ha kell, még a valóságos világba is elmegy, hogy megvédje a maga különleges országát. És persze sosincs egyedül. Lehet, hogy Ken nem olyan éles eszű, vagy nem akkora vagány, mint ő, de van egy nagyon fontos tulajdonsága: mindig kiáll az ő Barbie-jáért, és sosem hagyja cserben.

20.00-kor A védelmező 3. (szinkr. amerikai akció, thriller) Egy megállíthatatlan, legyőzhetetlen, az erőszak minden formájában otthonosan mozgó profi: Robert McCall (Denzel Washington). Már régóta nem a kormánynak dolgozik. A nyugdíjasok csendes életét éli, de folyamatosan gyötri a lelkiismeret-furdalás. Utólag úgy látja, hogy szörnyű dolgokat csinált, mert azt hitte, hogy a jó ügyet szolgálja. Csak egy módot talált rá, hogy enyhítse a gyötrő bűntudatot: megvédi az ártatlanokat. Bárkitől. Bármi áron. Megvannak hozzá a módszerei. Dél-Olaszországba költözött, és a helybeliek szeretettel fogadják – ő úgy érzi, végre hazaérkezett. De itt sincs béke: a kisváros, ami idilli lehetne, maga a pokol – a maffia fojtogatja. A védelmező itt érti meg, hogy számára nincs kiút: újra harcba kell szállnia azokért, akik gyengék, kiszolgáltatottak, ártatlanok. Egyedül van a maffiával szemben. És ő az ilyen helyzetekben érzi igazán otthon magát.

Csak 15-én, 16-án és 17-én 14.15-kor Ricsi, a gólya és az elveszett kincs rejtélye (szinkr. belga-német-norvég családi animációs film) Ricsi, a merész veréb, akit egy gólyacsalád fogadott örökbe, nagy kihívások elé néz. A különc "gólya" az észak-afrikai Nagy-tónál telel, amikor rájön, hogy nem ő lesz az, aki visszavezeti a rajt északra. Úgy dönt, egyedül repül haza. Kalandokkal teli útja során találkozik Samiával és verébrajával, akiket a mohó páva, Zamano irányítása alatt álló gonosz marabusok tartanak fogva. A verebek egyetlen esélye a szabadságra, ha megoldanak egy rejtvényt és megtalálják a Nagy Kincset, amihez igazi csapatmunkára, erőre és bátorságra lesz szükség.

Csak 15-én, 16-án és 17-én 14.30-kor Macskaland (szinkr. francia vígjáték, családi film) PREMIER! Rroû egy élénk és kíváncsi cica. Sorsa megváltozik, amikor a tízéves Clémence örökbe fogadja, és magával viszi a Vosges hegyek szívében fekvő vidéki házukba. Együtt fedezik fel a telket ölelő gyönyörű és színpompás élővilágot, és ez a kaland örökre velük marad.

a Macskaland című francia vígjáték, családi film

Forrás: cineimage.ch

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)