Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Fordulatos mérkőzéssel kezdtek az U14-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. szeptember 14. 10:00
Fordulatos mérkőzéssel kezdtek az U14-es Amazonok
Astra HFC-Üllő II.–Gyulai Amazonok 5-4 (3-1)

Az U14-es labdarúgó-bajnokság első fordulójában a Gyulai Amazonok korosztályos csapata az Astra-HFC együtteséhez utazott szeptember 10-én.

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Sebestény Renáta, Hoffmann Dorina, Kis Barbara, Zalai Bíborka, Deák Sára (Földesi Petra), Kacsmarik Hanna, Kovács Tekla, Martyin Eszter, Bedreag Evelin. Csere: Rung Zselyke, Ferenczi Kira és Ruck Csenge. Edző: Győri Zita.

A tavalyi bajnokság ezüstérmeseként végző gyulai gárda a fővárosi riválisával kezdte a bajnokságot. A gyulaiak nem vártak sokáig a vezető találatra, Kis Barbara labdája már a 2. percben utat talált a hazaiak kapujába, akik azonban megrázták magukat, a félidő végéig pedig három gólt szereztek.

– A 4x20 perces találkozón tizenhárom lány kapott játéklehetőséget, ennek köszönhetően Győri Zita az egész találkozón több poszton is ki tudta próbálni a lányokat. Földesi Petra és Kis Barbara góljai után egalizáltunk, majd Zalai Bíborka büntetőből szerzett góljával 4-3-ra módosítottuk az állást. Már-már úgy tűnt, meg tudjuk nyerni a találkozót, a hazaiak azonban nagy erőket mozgósítva egyenlítettek, majd az utolsó percekben megszerezték a győztes találatot is – közölték a Gyulai Amazonok közösségi oldalán.

Gólok: Kis Barbara (2), Földesi Petra és Zalai Bíborka.

A Gyulai Amazonok U14-es csapata a következő fordulóban hazai pályán fogadja a Soroksár SC együttesét szeptember 16-án.

– Összességében nagyon jó rajtot vett a csapat, ami a játékot illeti, hogy eredményben is megmutatkozzon a befektetett munka, az még bőven másodlagos ebben a korban. A lányok többségének ez volt az első mérkőzése ekkora pályán, bízunk benne, hogy hétről hétre nagyon jól fogják magukat érezni az U14-es bajnokságban és sikereket fognak együtt elérni – olvasható a bejegyzésben.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)