Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Sztárfellépők egész sora érkezik az idei Csaba Kolbászfesztiválra

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2023. augusztus 25. 18:00
Sztárfellépők egész sora érkezik az idei Csaba Kolbászfesztiválra
Koncertezik Rúzsa Magdi, Boban Marković, a Halott Pénz, Azahriah és a Neoton is

Bővelkedik sztárfellépőkben az október 19–22. közötti 26. Csabai Kolbászfesztivál zenei, szórakoztató programsora, melynek a CsabaPark Mokry és a Munkácsy sátora, valamint a rendezvény szabadtéri színpada ad otthont.

Hégelyné Győrfi Ilona programigazgató hangsúlyozta, minden korosztálynak, a fesztivál minden napján kínálnak zenei programokat. Felsorolni is nehéz lenne a koncertezők teljes névsorát, de íme, egy kis ízelítő.

A csütörtöki nyitónapon fellép Manuel, D Session és Dj Metzker Viki is. Pénteken színpadra lép a La Bomba, a Halott Pénz, Dzsúdló, fergeteges partit ígér a Groovehouse, DJ Dominique, Gaye Maly, Young Fly, Sterbinszky X Mynea.

Szombaton a nemzetközi kolbászgyúróverseny napján érkezik a Pénzügyőr Zenekar – Big Band, a Gipsy Kings Experience, Rúzsa Magdi, Boban Marković, DR BRS, Dj Virgo & Mistex, Regan Lili, K. Kevin és Fenyvesi. Vasárnap koncertezik a Neoton Família, a Bittó Duó, Azahriah, itt lesz  DJ Berry, Hamvai P.G. és DJ Junior is.

A szervezők szem előtt tartották azt is, hogy minél több helyi előadónak, zenekarnak, csoportnak biztosítsanak bemutatkozási lehetőséget, és ők is szórakoztassák a kolbászfesztivál látogatóit.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)