Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Kövite-Sarkadkeresztúr nyerte a tekeszezont

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. július 10. 10:00
A Kövite-Sarkadkeresztúr nyerte a tekeszezont
Évet zártak a tekebajnokság csapatai 

Fotó: Hajdúné Balázs Erzsébet

Befejeződtek a Suzuki Kupa városi tekebajnokság 2022/2023-as csapat- és sprintküzdelmei. A csapatoknak hagyományosan közös vacsorát szerveztek a Magyarvárosi Sörözőben, ahol átadták a legjobbaknak járó elismeréseket. 

Az eseményen Szalai György, a kupa alapítója és Bodor István, a verseny szervezője köszöntötte a megjelenteket. Utóbbi megköszönte a csapatoknak az egész éves versengést, külön kiemelve a Vízügy „Csak Csajok” együttesét, amely először vett részt a sprintbajnokságon. A szervező köszönetet mondott az egész éves segítségért Kertes Istvánnak, a Gyulasport Nonprofit Kft. ügyvezetőjének és Prohászkáné Nemes Szilvia sportszervező menedzsernek. Bodor István kiemelte: a bajnokság szeptemberben ismét elrajtol.  

Fotó: Hajdúné Balázs Erzsébet

A városi tekebajnokságot a Kövite-Sarkadkeresztúr csapata nyerte, amely 28 mérkőzésből 27 alkalommal győztesen hagyta el a pályát, és egyetlen alkalommal szenvedett vereséget. A második helyen az Ismerős Arcok zárta a versengést, harmadik helyen az Öregfiúk végzett.  

A sprintcsapatbajnokságon az első helyet a Minden Fa Számít gárdája szerezte meg, az ezüstérmet a Kövite-Sarkadkeresztúr vehette át, a harmadik helyen pedig a Magyarvárosi Söröző zárta a kiírást. 

Fotó: Hajdúné Balázs Erzsébet

Az év újonc játékosának járó elismerést Trucz Levente vehette át, az év újonc csapatának a Vízügy „Csak Csajok” gárdáját választották. 

A legjobb egyéni átlagot Domokosné Galambos Ildikó (441,375) és Makra György (466,083) érte el. A legtöbb ütött fát Nadicsán Martina (475 fa) és Schriffert Károly (526 fa) szerezte a bajnokságon. 

Fotó: Hajdúné Balázs Erzsébet

A Suzuki Kupa végeredménye: 1. Kövite-Sarkadkeresztúr 54 pont, 2. Ismerős Arcok 44 pont, 3. Öregfiúk 36 pont, 4. „LL Kétegyháza 30 pont, 5. Magyarvárosi Söröző 25 pont, 6. Baráti Bt. 18 pont, 7. Szabó Legények 16 pont, 8. Régi-Újak 1 pont. 

A sprintcsapatbajnokság végeredménye: 1. Minden Fa Számít, 2. Kövite-Sarkadkeresztúr, 3. Magyarvárosi Söröző, 4. Logikus, 5. Vízügy „Csak Csajok”.

A díjátadót követően Beleznai István, aki 15 évig szervezte a Suzuki Kupát, kvízjátékot szervezett. Az eseményt vacsorával és beszélgetéssel zárták a résztvevők.   

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)