Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Főigazgatói elismerésben részesült a Kövizig munkatársa

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2023. június 30. 08:45
Főigazgatói elismerésben részesült a Kövizig munkatársa
Kőváriné Szabó Erzsébet a nemzetközi Duna-nap alkalmából vehetett át kitüntetést

Fotó: Kövizig

Főigazgatói kitüntetést vehetett át Kőváriné Szabó Erzsébet, a Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság (Kövizig) szakágazati vezetője Láng Istvántól, az Országos Vízügyi Főigazgatóság vezetőjétől június 29-én, a nemzetközi Duna-nap alkalmából.

A Kövizig hivatalos közösségi oldalán azt írták, munkatársuk 1989-ben végzett mélyépítő üzemmérnökként az Ybl Miklós Építőipari Műszaki Főiskolán, majd vízgazdálkodási és környezetvédelmi szakmérnöki végzettséget, vízrendezési szakmérnöki oklevelet és vízügyi közigazgatási szakokleveles tanácsadói oklevelet is szerzett.

1989 szeptemberében kezdett dolgozni az igazgatóság mérnöki irodáján, majd 2000-ben az árvízvédelmi és folyószabályozási osztályhoz került, ahol 2021 májusától szakágazati vezető.  

Részt vett többek között a Kisdelta árvízi szükségtározó kiviteli terveinek elkészítésében, a Kettős-Körös jobb oldali töltésfejlesztésében és a nagyvízi mederkezelési tervkészítésben. Védelmi összekötői feladatokat lát el a Békés Vármegyei Területi Védelmi Bizottsággal és a Békés Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal együttműködésben, továbbá tevékeny tagja a Bodoki Károly Baráti Körnek.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)