Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Heti premier a Center moziban az Indiana Jones és a sors tárcsája

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2023. június 29. 17:00
Heti premier a Center moziban az Indiana Jones és a sors tárcsája
Június 29. és július 5. között a következő filmeket vetítik a Csaba Centerben

Heti premier a Center moziban az Indiana Jones és a sors tárcsája című amerikai kalandfilm

Forrás: cineimage.ch

Heti premier a Center moziban az Indiana Jones és a sors tárcsája (szinkr. amerikai kalandfilm) 14.30, 17.15, 20.15-kor Harrison Ford visszatér a legendás régész szerepében a nevezetes filmsorozat ötödik részében. A rendező ezúttal James Mangold (Az aszfalt királyai, Logan – Farkas), a producerek Kathleen Kennedy, Frank Marshall és Simon Emanuel, míg Steven Spielberg és George Lucas executive producerként felügyelik a produkciót. A zeneszerző újfent John Williams, aki Az elveszett frigyláda fosztogatói óta komponálja a széria jellegzetes dallamait.

Csak 5-én 19.45-kor Samsara (feliratos spanyol dráma) PREMIER! Egy buddhista fiatal minden reggel meglátogat egy idős nőt, hogy a Tibeti Halottaskönyvből olvasson fel neki, ezzel a halál és a következő élet közötti útra felkészítve őt. Az utolsó napon a fiú a könyv záró sorait súgja az asszony fülébe, becsukja a szemét és vele együtt meditál, miközben a nő lelke útra kel.

18.30, 20.30-kor Barátnő felveszünk (szinkr. amerikai vígjáték) Maddie-re (Jennifer Lawrence) rászállt az adóhatóság, elvitték az autóját és már a házát is kinézték maguknak. Sürgősen pénzt kell szereznie. Viszont nem talál normális melót. Ja, de mégis – csak éppen az őrültség.Ráakad egy apróhirdetésre, amelyben gyereküket majomszeretettel féltő szülők, „barátnőt” keresnek magának való fiuk mellé, mielőtt egyetemre menne. Maddie vállalja a feladatot, és nem akar félmunkát végezni. Azt hiszi, könnyű dolga lesz. Ő rámenős, nyomulós, vad. A fiú őrjítően tartózkodó, érthetetlenül szemérmes és nevetségesen tapasztalatlan. Később már rémült is. Maddie nem hagyja magát. A srác sem. De azért lesz pár közös kalandjuk.

15.15-kor Pókember: A pókverzumon át (szinkr. amerikai animáció) Miles Morales, a népszerű és közismert pókember visszatér. Ismét igazi otthonában, Brooklynban van, újra találkozik Gwen Stacyvel. ?ár jöhetne a nyugis bűnüldözés, de akkor átkerül a multiverzumba, ahol egy csomó pókember van, akiknek az a dolguk, hogy különböző világaikat védjék. Csakhogy a világ békéjének sok és sokféle őrzője nem ért mindenben egyet, és közeleg egy új fenyegetés, amivel mind másképpen szállnának szembe. Miles nem így tervezte, de nem kell hozzá sok, és az összes pók őt üldözi, ő pedig menekül. Ha egyszer lendületbe jön, van pár trükkje, de akik a nyomában járnak, azok is pókok. Miles nem tudja, mit tegyen: magát mentse, vagy azokat, akiket szeret?

a Sisu című finn akció, thriller

Forrás: cineimage.ch

5-ét kivéve 19.45-kor Sisu (szinkr. finn akció, thriller) PREMIER! Aati a kutyájával és a lovával él a végtelen pusztaságban: aranyásó. Amikor végre óriási aranyrögöket talál, az is csak azt bizonyítja, hogy nincs szerencséje. Hiszen a felperzselt Lappföldön van, az idő 1944, a környéken mindenütt aknák várják áldozataikat, és a visszavonuló, barbár náci hordák már csak rabolni és gyilkolni akarnak. Ő mégis elindul a város felé. Viszi magával az aranyát. És akárhányan vadásznak rá, akárhányféleképpen próbálják lelőni, felrobbantani, agyonverni, vízbe fojtani, felakasztani vagy széjjeltépni, nem hajlandó meghalni. Akár egy hadsereggel is szembeszáll.

Csak 29-én, 1-jén, 3-án és 5-én 20.00-kor Transformers: A fenevadak kora (szinkr. amerikai sci-fi, akció) A Transformers: A fenevadak kora ugyanazt az akciódús és látványos formulát hozza, amely világszerte elragadta a közönséget. A mozinézőket a 90-es évekbe röpíti, egy világkörüli kalandba az Autobotokkal, miközben behozza a Transzformerek egy teljesen új fajtáját – a Maximálokat – az Autobotok és az Álcák harcába. A filmet Steven Caple Jr. rendezte, a főszereplők Anthony Ramos és Dominique Fishback.

Csak 30-án, 2-án és 4-én 20.00-kor Flash – A Villám (szinkr. amerikai fantasy, kaland, akciófilm) Barry Allen egy baleset következtében villámcsapást szenved és szuperképességekre tesz szert, ő lesz a leggyorsabb ember a világon! Úgy tűnikm magára marad a Föld védelmében, melyet a káosz ural. Más univerzumokból lesz szüksége sgítségre, hogy úrrá legyen a helyzeten.

14.45, 17.15-kor Elemi (szinkr amerikai animációs film) A Disney és a Pixar új filmje, az Elemi egy olyan városban játszódik, ahol egymás mellett élnek a tűz-, víz-, föld- és levegőlakók. Parázs, a talpraesett, gyors észjárású és tüzes fiatal nő, illetve Örvény, a mókás, életvidám, laza srác találkozása alapjaiban változtatja meg mindazt, amit az őket körülvevő világról hittek.

15.00, 16.45, 18.00-kor Ruby Gilman, tinikráken (szinkr. amerikai animáció) PREMIER! A kedves, esetlen, 16 éves Rudy Gillman kétségbeesetten próbál beilleszkedni az Óceánpart Gimiben, de többnyire csak láthatatlannak érzi magát. Matekból korrepetálja a deszkás srácot, akibe bele van zúgva, de úgy tűnik, a fiú csak a fraktáljai miatt csodálja; és nem lóghat a menő arcokkal a parton, mert túlságosan aggódó anyukája megtiltotta Rubynak, hogy a vízbe menjen. Ám amikor megszegi anyu első számú szabályát, Ruby rájön, hogy közvetlen leszármazottja a krákeneknek, és ő fogja örökölni a trónt ellentmondást nem tűrő nagyanyjától, a Hét Tengerek Harcos Királynőjétől. A krákenek felesküdtek a világ óceánjainak védelmére a hiú, hataloméhes sellőkkel szemben, akik az ősidőktől fogva harcban állnak a krákenekkel. Ezzel egy nagy és sürgető probléma van: a gyönyörű és népszerű új csaj a suliban, Chelsea történetesen épp sellő. Rubynak tehát el kell fogadnia saját magát, és a legnagyobb formáját kell hoznia, hogy megvédje szeretteit.

a Ruby Gilman, tinikráken című amerikai animáció

Forrás: cineimage.ch

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)