Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Közlekedési rendőrök versenyeztek Orosházán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2023. június 15. 14:00
Közlekedési rendőrök versenyeztek Orosházán
Két gyulai rendőr is előkelő helyen végzett a megmérettetésen

Forrás: police.hu

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság és az Orosházi Rendőrkapitányság június 14-én Orosházán rendezte meg XII. Szakmai Közlekedésrendészeti Verseny Békés vármegyei döntőjét – írta meg a police.hu.

A megmérettetésen járőr-gépkocsivezető kategóriában 15 egyenruhás indult, a karos forgalomirányításban pedig 11 rendőr versengett az elsőségért. A megyei verseny az elméleti feladatok megoldásával, tesztek kitöltésével kezdődött, majd a gyakorlattal egy forgalmas kereszteződésben, illetve a versenyre kialakított pályán folytatódott.

Forrás: police.hu

A járőr-gépkocsivezetők versenyében Képíró Bence, a vármegyei rendőrfőkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának őrmestere végzett az első helyen. Második lett Bálint Bence r. főtörzsőrmester (Gyulai Rendőrkapitányság) és a harmadik helyezettnek járó díjat Nagy Gábor r. törzszászlós (Békési Rendőrkapitányság) vehette át.

A karos forgalomirányítók között Juhászné Gyurcsán Zsuzsanna r. főhadnagy, a Szarvasi Rendőrkapitányság rendőre nyújtotta a legjobb teljesítményt, második lett Medve István r. főtörzsőrmester (Gyulai Rendőrkapitányság), míg a harmadik helyen Szendrei Bálint r. zászlós (Szeghalmi Rendőrkapitányság) végzett.

Forrás: police.hu

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)