Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Bronzéremmel zárta a szezont az NB I.-es tekecsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. június 06. 11:00
Bronzéremmel zárta a szezont az NB I.-es tekecsapat
Gyulai SE Dig-Build– DYNAMO Sport Klub 6-2 

Fotó: Gyulai SE Dig-Build

Az NB I.-es tekebajnokság 15. fordulójában a Gyulai SE Dig-Build felnőtt- és ifjúsági együttese a DYNAMO Sport Klub gárdáit látta vendégül június 3-án.

A Gyulai SE Dig-Build felnőttcsapata az előző fordulóban döntetlent gurított a SALGÓZD TK otthonában, így lemaradt az ezüstéremről. A fürdővárosi együttes számára egy döntetlen is elég lett volna, hogy begyűjtse a 2022/2023-as szezon harmadik helyét. 

A találkozót ennek jegyében kezdte a hazai együttes, Makra György rögtön megnyerte saját párharcát. A folytatásban a vendégcsapat szerzett pontok, ám Nyári Krisztofer győzelmével ismét a gyulai gárda vette át a vezetést. A csapat vezetője mögé Schriffert Dominik és Schriffert Roland is csatlakozott, így 4-2-es eredménnyel végeztek a csapatok. A gyulai keret a több ütött fáért járó pontokat is begyűjtötte, így magabiztos győzelemmel zárta a bajnokságot. 

A Gyulai SE Dig-Build NB I.-es csapata tizenhárom győzelemmel, egy döntetlennel és nyolc vereséggel az NB I.-es tekebajnokság Keleti csoportjának harmadik helyén zárta a 2022/2023-as szezont. 

A gyulai klub ifjúsági együttese 0-4-es vereséggel eredménnyel zárta utolsó mérkőzését, így a tabella hetedik pozíciójában fejezte be a küzdelmeket.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)