Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Női mellény

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2023. június 03. 12:02
Női mellény
Az idei év visszatérő nagy slágere

Az idei év visszatérő nagy slágere a női mellény, aminek minden hölgy gardróbjában illik helyet szorítani az átmeneti időszakban. A mellény nagyszerűen védi, melegen tartja a hátat és a derekat, kezünknek viszont szabad mozgást biztosít, így sokkal kényelmesebb viseletet nyújt akár sportolás, akár autóvezetés, de meg kertészkedés közben is. Még nem találtad meg a hozzád tökéletesen illő női mellényt? Van néhány tippünk, ami segíthet!

Budmil női mellény

A női mellény észrevétlenül vált újra a mindennapi utcai viselet részévé, hiszen praktikus és kényelmes, a megfelelő öltözékkel és kiegészítőkkel pedig egyenesen ikonikus viseletnek számít.


A Budmil kínálatában található női mellények számos stílusban és színben elérhetők, így ha még nem találtad meg a számodra ideális darabot, akkor érdemes feltérképezni a kínálatot.

    

Sportosan vagy elegánsan?

Ha a sportos stílus rajongója vagy, akkor érdemes körülnézni a pamut-, polár- és a steppelt mellények között. Hétköznapokra, sportoláshoz, kiránduláshoz és a reggeli kutyasétáltatáshoz ideális társ a jó minőségű anyagból készülő Budmil polármellény. Anyagának köszönhetően melegen tartja a hátat, remekül óvja testünket a hidegtől, nedvszívóképességének köszönhetően pedig extrán kényelmes és praktikus viseletet biztosít futáshoz, kosárlabdához és bármilyen kültéri sporthoz.


A steppelt mellény, steppvarrásának és bélésének köszönhetően, akár még az enyhébb téli napokon is jó szolgálatot tesz, pláne, ha hosszabb verziót választunk, ami kapucnival is rendelkezik. Rövid verziói szintén jó szolgálatot tesznek sportolás közben, és utcai viseletként is praktikusak, ráadásul élen járnak az utcai divat világában.

Ha az elegáns stílus kedvelői közé tartozol, akkor érdemes beszerezned egy szőrme mellényt, ami csinos bőrkabáttal vagy vastag kötött garbóval és csizmával az irodai viselet sztárjává tesz. Szerezd be kedvenc mellényed még ma!

 

Hosszú női mellény

Szinte rajongunk a hosszú steppelt mellényért, annyira praktikus, mutatós és remekül kombinálható sportos és elegáns ruhadarabokkal egyaránt. Egy megfelelően kiválasztott outfittel a Budmil hosszú női mellényét le sem akarod venni majd.


A speciális töltettel rendelkező darabokat steppvarrás teszi még melegebbé és mutatósabbá. A budmil webshopjában található női mellény kínálatában találsz kapucnival ellátott darabokat, amik esetenként el is távolíthatók a mellényről, így még változatosabb kinézetet kölcsönöznek viselőjének.

 

Milyen színű mellényt válasszunk?

Az, hogy milyen színű női mellényt válasszunk, több tényezőtől is függ. Fontos tudni, hogy melyik az a szín, ami jól áll nekünk, és fontos szem előtt tartani, hogy gardróbunkban jelenleg milyen ruhadarabok találhatók. Ha összehangoljunk ruhatárunkban található ruháink színét és stílusát, akkor megkönnyítjük a reggeli készülődést és a további darabok kiválasztását, megvásárlását is.

A Budmil kínálatában fellelhetők a klasszikus színek, például fekete és teveszínű darabok. A merészebb outfit rajongói pedig találnak gyönyörű, babarózsaszínű és mélykék színű, kapucnival ellátott darabokat is.

Sportosan? Elegánsan? Sportosan elegánsan!

 

Összegzés

A női mellény egy olyan alapdarab, amire praktikai szempontokból szinte minden hölgynek szüksége van a hát és derék védelmében, ráadásul a megfázás ellen is nagyszerűen véd, ha hosszabb verziója mellett döntesz.

Nézz körül a Budmil női mellény kínálatában!

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)