Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Idegenbeli veresége ellenére is dobogós lehet az NB I.-es tekecsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. HÍREK • 2023. június 01. 15:00
Idegenbeli veresége ellenére is dobogós lehet az NB I.-es tekecsapat
SALGÓZD TK–Gyulai SE Dig-Build 6-2

Az NB I.-es tekebajnokság 14. fordulójában a Gyulai SE Dig-Build felnőtt- és ifjúsági együttese a SALGÓZD TK együtteséhez utazott május 28-án.

A Gyulai SE Dig-Build felnőttcsapata az előző fordulóban hazai pályán gurította le bátonyterenyei riválisát, így a dobogóról várhatta aktuális ellenfelét. A SALGÓZD TK és a fürdővárosi együttes szeptemberben is találkozott egymással, akkor 6-2-es gyulai győzelem született.

A soros találkozót is a fürdővárosi gárda kezdte jobban, Házi Márk rögtön megnyerte saját párharcát. A folytatásban azonban a hazai gárda vette át a vezetést, majd Nyári Krisztofer szépített az eredményen. Az utolsó győzelmet is a hazaiak aratták, a több ütött fáért járó plusz pontokkal pedig megnyerték a találkozót.

A Gyulai SE Dig-Build NB I.-es csapata a következő fordulóban az ötödik helyen álló DYNAMO Sport Klub együttesét látja vendégül. A „várvárosi” keretnek elég egy döntetlen, amellyel bebiztosíthatná harmadik helyét.

A gyulai klub ifjúsági együttese sem tudta megállítani riválisát, a fürdővárosi kettős 4-0-es arányban elveszítette mérkőzését.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)