Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Heti premier a Center moziban az Ürömapám

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2023. május 25. 17:00
Heti premier a Center moziban az Ürömapám
Május 25–31. között a következő filmeket vetítik a Csaba Centerben

Heti premier a Center moziban az Ürömapám című amerikai vígjáték

Forrás: cineimage.ch

Heti premier a Center moziban az Ürömapám (szinkr. amerikai vígjáték) 20.30-kor. Amerika egyik legmenőbb komikusa, Sebastian Maniscalco, illetve a kétszeres Oscar-díjas Robert De Niro egyesítik erejüket ebben a parádés vígjátékban. A film egy Sebastian nevű férfira koncentrál, akit menyasszonya meggyőz, hogy a július 4-ei nemzeti ünnep alkalmából vigyék magukkal látogatóba a vőlegény olasz származású, házsártos édesapját a nő szupergazdag rokonságához a hétvégére. Sebastian, ha visszakozva is, de elfogadja az ajánlatot, de arra egyikük sem számít, hogy a különböző vérmérsékletek ütközése olyan kaotikus eseményláncolatot indít el, ami után kő kövön nem marad.

Csak 26–29. között 14.15-kor Torzonborz, a rabló (szinkr. német-svájci családi kalandfilm) PREMIER! Paprika Jancsi és Vitéz László azon mesterkedik, hogyan tudná fülön csípni Torzonborzot, aki ellopta Nagymama különleges kávédarálóját. Ám legnagyobb szerencsétlenségükre ők maguk kerülnek a megátalkodott rabló és varázsló barátja, a gonosz Petróniusz Pókuszhókusz karmai közé.

19.45-kor A galaxis őrzői: 3. rész (szinkr. amerikai vígjáték, akciófilm) A Marvel Studios új filmjében, A galaxis őrzői 3. részben a hőn szeretett különc banda már kicsit máshogy fest. Peter Quillnek, akit még mindig gyötör Gamora elvesztése, össze kell verbuválnia csapatát, hogy megvédjék az univerzumot és megóvják egyik társukat is. Ha ez a küldetés nem jár sikerrel, az a galaxis őrzőinek végét jelenti.

31-ét kivéve 16.15-kor Mavka, az erdő őrzője (szinkr. ukrán animációs film) Mavka, az erdei tündér legfőbb küldetése az erdő szívének megóvása. A lány mindig a békére és a harmóniára törekszik, ám bármit megtesz az erdő védelme érdekében. Egy nap találkozik egy zenész fiúval, aki azonnal rabul ejti a szívét, annak ellenére, hogy a törvények értelmében Mavka nem érintkezhet emberekkel. A lány megoldhatatlan feladat előtt áll: választania kell a küldetése és a szerelem között. Ráadásul eközben gonosz erők el akarják pusztítani az erdőt.

Csak 26–29. között 14.15-kor Super Mario Bros.: A film (szinkr. amerikai-japán animációs kalandfilm) A Nintendo és az Illumination új animációs filmje a Super Mario Bros. világában játszódó fergeteges kaland-vígjáték. Mario és Luigi, a nagybajszú vízvezeték-szerelő testvérpár mellett az összes fontos karakter szerephez jut a filmben: felbukkan Peach hercegnő, Bowser, Toad, Donkey Kong, Cranky Kong, Kamek és Spike is.

Csak 31-én 15.30-kor A nemzet aranyai (magyar dokumentumfilm) A film hősei azok a magyar vízilabda-legendák, akik 1997 és 2008 között végigverték a világot. A Szabadság szerelem, a BÚÉK és Az unoka producerének új filmje bemutatja a világszerte elismert és csodált magyar vízilabdasport nevezetes, sikerekkel tarkított időszakának eddig nem ismert hátterét a csapattagok és a nemzetközi ellenfelek szemszögéből.

18.15-kor Ráadásszerelem (szinkr. amerikai romantikus film) PREMIER! Okozhat nagy bajt egy eltévedt SMS? Hozhat valami jót? Vagy elvezethet egy embert élete szerelméhez? Egy omantikus vígjátékban bármi megtörténhet… főleg, ha a tévelygő szerelmeseket Céline Dion vezeti helyes útra. Mira (Priyanka Chopra) vőlegénye már két éve meghalt, ám a lány nem tudja elengedni: barátja régi telefonjára küldözget SMS-eket – de az a szám már valaki másé: és Rob (Sam Heughan) nem érti, kitől származnak és kinek szólnak ezek a szerelemmel teli, bánatos üzik. Még szerencse, hogy Rob újságíró, és épp Céline Dionnal készít interjút. Amikor az énekesnő meghallja az érthetetlen SMS-ek történetét, elhatározza, hogy kinyomozza, mi lehet a titok. És ezzel persze mindent összezavar… aztán rendbe hoz.

a Ráadásszerelem című amerikai romantikus film

Forrás: rottantomatoes.com

15.00, 17.45, 20.30-kor Halálos iramban 10. (szinkr. amerikai akciófilm) Kezdődik az út vége. A Halálos iramban saga tizedik része vezeti be a záró fejezeteit a mozitörténet egyik leghíresebb és legnépszerűbb sorozatának, mely a harmadik évtizedében jár, és még mindig jól tartja magát, ugyanazzal a szereplőgárdával, amelyikkel elindult. Dom Toretto (Vin Diesel) és családja számos lehetetlennek tűnő küldetésben bizonyult ravaszabbnak, higgadtabbnak és gyorsabbnak minden útjukba kerülő ellenségnél. Most minden eddiginél halálosabb veszéllyel kell szembenézniük: a múlt árnyékából rettenetes fenyegetés bújik elő, melyet a vérbosszú táplál, és az illető el van szánva arra, hogy szétzúzza ezt a családot, és örökre tönkretegyen mindent – és mindenkit – akit Dom szeret. 2011-ben, az Ötödik sebességben Dom és csapata elkapta az aljas brazil drogbárót, Hernan Reyest, és lefejezte a birodalmát egy hídon, Rio De Janeiróban. Ám azt nem tudták, hogy Reyes fia, Dante (Jason Momoa) szemtanúja volt az egésznek, és az elmúlt 12 évet azzal töltötte, hogy tervet szőtt Dom kegyetlen megleckéztetésére. Dante ármánya szétszórja Dom családját a világ különböző pontjaira, Los Angelestől a római katakombákig, Brazíliától Londonig, Portugáliától az Antarktiszig. Új szövetségek köttetnek, és régi ellenségek bukkannak fel újra. Ám minden megváltozik, amikor Dom rájön, hogy nyolcéves fia (Leo Abelo Perry) Dante bosszújának végső célpontja.

Csak 25-én, 30-án és 31-én 15.00-kor, valamint csak 26–29. között 16.00-kor Könyvklub: A következő fejezet (szinkr. amerikai dráma, vígjáték) A várva várt folytatásban a négy legjobb barátnő Olaszországba viszi könyvklubját, egy olyan bulis, csajos utazásra, amelyben eddig még sosem volt részük. Amikor az események elszabadulnak és féltve őrzött titkokról hull le a lepel, hősnőink nyugis vakációjából egy életre szóló országjáró kalandtúra kerekedik. Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen és Mary Steenburgen legendás kvartettjéhez Andy Garcia, Don Johnson és Craig T. Nelson mellé ezúttal beszáll még Giancarlo Giannini, Hugh Quarshie és Vincent Riotta is.

Csak 25-én, 27-én, 29-én és 31-én 20.15-kor Járatlan utakon (feliratos francia dráma) A sikeres író, Pierre egész életében extrém élmények és különleges utazások során kereste önmagát. Mindig is a saját útját járta és a saját feltételei szerint alakította sorsát – azzal, akit ő választott, és úgy, ahogyan neki épp megfelelt. Amikor úgy érezte, valaki vagy valami veszélyezteti a szabadságát, egyszerűen továbblépett. Egy végzetes este azonban mindent megváltoztat az életében. Ittasan felmászik egy épület tetejére, több emelet magasról lezuhan, és a baleset miatt mély kómába esik. Amikor magához tér, alig tud lábra állni. Bár a környezetében lévők óva intik, a tanácsaik ellenére úgy dönt, hogy nagy utazásra indul: Provence-tól egészen a Mont-Saint-Michel-szigetig gyalogol. Elfeledett ösvényeken vezet az útja Franciaország legbarátságtalanabb és legszebb vidékein át.

Csak 26-án, 28-án és 30-án 20.15-kor Mások gyerekei (feliratos francia dráma) Rachel (Virginie Efira) szenvedéllyel teli életet él: tanárnőként imádja a munkáját, gitárórákra jár, gyakran találkozik a barátaival és egyre közelebb kerül az új szerelméhez, Alihoz (Roschdy Zem). A férfinak a korábbi kapcsolatából már van egy négyéves kislánya, akit Ali egy idő után be is mutat a nőnek. A kezdeti nehézségek ellenére Rachel és a kislány közel kerülnek egymáshoz, igazi kapcsolódás alakul ki közöttük, de folyamatosan kísérti hármójukat a kérdés, hogy igazi családdá tudnak-e válni. Ráadásul Rachel lassan negyvenéves lesz, és él benne a vágy, hogy ő maga is gyereket szüljön. Vajon érdemes ezért mindent feláldoznia, amit eddig felépített, vagy élhet enélkül is teljes életet?

17.15-kor 3D-ben, 14.45, 18.00-kor 2D-ben A kis hableány (szinkr. amerikai fantasy, musical, családi film) PREMIER! A kis hableány Arielről szól, a szép és uszonyraesett fiatal sellőről, aki szomjazza a kalandokat. Triton király legkisebb és legszófogadatlanabb lányaként minden álma, hogy megismerje a tengeren kívüli világot; s mikor egy napon a felszínre merészkedik, szerelembe esik a sármos Eric herceggel. Noha a hableányoknak tiltott dolog az emberekkel kapcsolatba lépni, Ariel kénytelen követni a szíve szavát. Alkut köt a gonosz tengeri boszorkánnyal, Ursulával, aminek folyományaként lehetősége nyílik a szárazföldi létre, ám egyúttal veszélybe is sodorja életét – és apja trónját.

A kis hableány című amerikai fantasy, musical, családi film

Forrás: cineimage.ch

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)