Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Dobogós helyről várja az utolsó két fordulót az NB I.-es tekecsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. május 22. 10:00
Dobogós helyről várja az utolsó két fordulót az NB I.-es tekecsapat
Gyulai SE Dig-Build–Bátonyterenyei TK 6-2 

Az NB I.-es tekebajnokság 13. fordulójában a Gyulai SE Dig-Build felnőtt- és ifjúsági együttese a Bátonyterenyei TK együtteseit látta vendégül május 20-án.

A Gyulai SE Dig-Build felnőttcsapata az előző fordulóban döntetlent gurított a PÉTI MTE ellen, ám így is felléphetett a tabella harmadik helyére. A fürdővárosi gárda a folytatásban a mezőny alsó harmadából érkező bátonyterenyei riválisát várta szegvári „otthonába”. A két ellenfél szeptemberben is találkozott egymással, akkor 1-7-es gyulai győzelem született. 

A soros találkozót is a fürdővárosi gárda kezdte jobban, Nyári Krisztofer meg is nyerte az első párharcot. A folytatásban a vendégcsapat is tudott pontot rabolni ellenfelétől, ám Schriffert Dominik, Makra György és Schriffert Roland győzelmének köszönhetően a gyulaiak 4-2-es arányban megnyerték a találkozót. A fürdővárosi együttes a több ütött fáért járó pontokat is bezsebelte, így magabiztos győzelemmel maradt a tabella harmadik helyén. 

 A Gyulai SE Dig-Build NB I.-es csapata a következő fordulóban a SALGÓZD együtteséhez utazik. 

A gyulai klub ifjúsági együttese nem tudta megállítani riválisát, a fürdővárosi kettős 0-4-es arányban elveszítette mérkőzését.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)