Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Országos határrendészeti összesítő: 420 határsértő

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2023. május 18. 09:00
Országos határrendészeti összesítő: 420 határsértő
Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának tájékoztatója

A szolgálatot teljesítő rendőrök május 17-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 319 határsértőt tartóztattak fel és 101 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Bács-Kiskun vármegyében 3 esetben összesen 19 határsértőt tartóztattak fel Kelebia és Kecskemét közigazgatási területén.    

Csongrád-Csanád vármegyében 13 esetben összesen 281 határsértőt tartóztattak fel Ásotthalom, Domaszék, Mórahalom, Röszke és Szeged közigazgatási területén.    

Budapesten 1 és Győr-Moson-Sopron vármegyében 18 határsértőt tartóztattak fel.

A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során pakisztáni, szír, szomáliai és török állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos -magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az elmúlt 24 órában Bács-Kiskun vármegyében 3 esetben összesen 14, Csongrád-Csanád vármegyében 6 esetben 87 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)