Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Legyőzte az ezüstérmest a gyulai kézilabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. május 08. 14:00
Legyőzte az ezüstérmest a gyulai kézilabdacsapat
CZ-Gyulasport NKft.–E URO-NOVEX Utánpótlás Sport Egyesület 27-24 (12-12) 

Az NB II.-es kézilabda-bajnokság délkeleti csoportjában szereplő CZ-Gyulasport NKft. a 22. fordulóban az EURO-NOVEX Utánpótlás Sport Egyesület gárdáját látta vendégül május 7-én.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Gyulasport NKft.: Antal X., Lukács N. 4, Ilyés L. 3, Ladics V. 6, Vólent L., Gelegonya A., Szögi T. 7/1. Csere: Mike M., Farkasinszki D. 4, Nagy P. 2, Németh Cs., Bányainé Szabó R. és Szabó K. 1. Vezetőedző: Zöldi-Tóth Katalin.

Zöldi-Tóth Katalin vezette hazai alakulat az előző fordulóban Mezőtúrról hozta el a győzelemért járó pontokat, így továbbra is a tabella negyedik helyéről várhatta ezüstérmes riválisát. A két csapat az őszi szezonban is nagyot csatázott egymással, akkor ötgólos szászbereki győzelem született. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A hazai gárda azonnal eltüntette a két csapat közötti különbséget, így már a mérkőzés elején nyílt játék folyt a pályán. A gyulai együttes kiemelkedő játékosa Antal Xénia volt, a kapus már ez első játékrészben egy egész mérkőzésnyi ziccert hatástalanított. A fürdővárosi támadósor sem maradt el halóőre mögött, a félidő végéig pariban volt riválisával. A csapat Ladics Vivien utolsó másodpercekben lőtt góljával döntetlennel zárta a félidőt. 

A második játékrészben is a vendégcsapat szerezte meg a vezetést, ám perceken belül a hazai gárda átvette a vezetést ellenfelétől. Ettől kezdve csak egyetlen csapat volt a pályán, a lefújáskor megérdemelt fürdővárosi győzelmet mutatott az eredményjelző. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A mérkőzés alakulása: 3. perc: 1-3, 9. perc: 5-4, 18. perc: 8-8, 21. perc: 8-10, 29. perc: 11-11, 30. perc: 12-12, 37. perc: 14-16, 44. perc: 20-16, 50. perc: 23-17, 54. perc: 25-19 és 60. perc: 27-24.

A Gyulasport NKft. NB II.-es csapat megerősítette negyedik helyét a tabellán, a következő találkozón pedig ismét hazai pályán fogadja a Szarvasi NKK együttesét.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)