Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A katasztrófavédelem és a rendőrség fotói a 44-esnél történt balesetről

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • GYH • HÍREK • 2023. május 03. 08:47
A katasztrófavédelem és a rendőrség fotói a 44-esnél történt balesetről
Személyautó és teherautó ütközött össze

Fotó: Békés Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Mint arról beszámoltunk, személyautó és teherautó ütközött össze kedden délelőtt Gyulán, a Szabadkígyós felé vezető út és a 44-es főút elkerülő szakaszának kereszteződésében.

A rendőrség szerdai közleménye szerint a baleset azért történt, mert a Szabadkígyós felől érkező autó vezetője úgy hajtott be a kereszteződésbe, hogy nem adott elsőbbséget a neki jobbról érkező kamionnak. 

Fotó: Békés Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A Békés Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szerdai tájékoztatójában azt írta: a személyautóval egyedül közlekedő gépkocsivezető nem szorult be az autójába, de a baleset következtében sérüléseket szenvedett, a mentőszolgálat további vizsgálatokra kórházba szállította. A tehergépkocsi sofőrje nem sérült meg.

A helyi hivatásos tűzoltók a személyautót áramtalanították és átvizsgálták. A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon félpályás útzár volt érvényben.

Fotó: police.hu

Hangai József, az Országos Mentőszolgálat Dél-alföldi Regionális Mentőszervezetének kommunikációs munkatársa kedden megkeresésünkre elmondta: a mentésirányítás egy mentőgépkocsit és egy mentőorvosi kocsit riasztott a helyszínre. A mentősök a szemelyautót vezető nőt súlyos hasi sérülésekkel látták el a helyszínen, majd az állapotstabilizálást követően kórházba szállították.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)