Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Tovább verseng egymással a KÖVITE és az Ismerős Arcok csapata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. április 18. 16:00
Tovább verseng egymással a KÖVITE és az Ismerős Arcok csapata
A Suzuki Kupa 22. fordulójának eredményei     

A városi tekebajnokság 2022/2023-as kiírásának 22. fordulóját játszotta le a Suzuki Kupa mezőnye. 

A soros fordulóban a tabellát vezető KÖVITE-Sarkadkeresztúr és az Ismerős Arcok együttese is két győzelmet aratott. Az éllovas a dobogó harmadik helyezettjét is legurította, így leszakította magáról egyik üldözőjét. Az „LL” Kétegyháza háromszor is a bábuk elé léphetett, pontjaival pedig fellépett a tabella negyedik helyére. A Magyarvárosi Söröző egy párharcot megnyert, kettőt elveszített, így utat kellett engednie riválisának.

A városi bajnokság első helyén továbbra is a KÖVITE-Sarkadkeresztúr csapata áll, az Ismerős Arcok együttese a tabella második helyéről várja a folytatást, a dobogó harmadik fokán pedig az Öregfiúk alakulata áll.

Eredmények: KÖVITE-Sarkadkeresztúr Öregfiúk 4-2, Ismerős Arcok–Régi Újak 4-2, „LL” Kétegyháza–Szabó Legények 6-0, KÖVITE-Sarkadkeresztúr–Magyarvárosi Söröző 5-1, Magyarvárosi Söröző–Baráti BT 5-1, Ismerős Arcok–Szabó Legények 5-1, „LL Kétegyháza–Régi Újak 5-1, „LL Kétegyháza–Magyarvárosi Söröző 6-0.

A tabella állása: 1. KÖVITE-Sarkadkeresztúr 42 pont, 2. Ismerős Arcok 36 pont, 3. Öregfiúk 30 pont, 4. „LL” Kétegyháza 20 pont, 5. Magyarvárosi Söröző 19 pont, 6. Szabó Legények 15 pont, 7. Baráti BT 14 pont, 8. Régi-Újak 0 pont.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)